GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παραιτήθηκε από πρωθυπουργός, το... έριξε στην μπάλα - Επαγγελματίας παίκτης ο Μπορίσοφ

Δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έχει ακούσει τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να γυμνάζεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει την υψηλή πίεσ...

Δεν είναι ο μόνος πολιτικός που έχει ακούσει τους γιατρούς να τον συμβουλεύουν να γυμνάζεται, προκειμένου να αντιμετωπίσει την υψηλή πίεση. Ο Μπόικο Μπορίσοφ είναι σίγουρα ο μόνος που αποφάσισε να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής για να εφαρμόσει τις εντολές τους. Γιατί ο πρώην πρωθυπουργός της Βουλγαρίας έβαλε τη φανέλα της Βιτόσα Μπίστριτσα με το νούμερο 13 και έπαιξε σε αγώνα της Β' κατηγορίας.

Μάλιστα έγραψε ιστορία. Την ώρα που μπήκε στο γήπεδο για την αναμέτρηση με την Ρακόφσκι (0-0) έγινε ο γηραιότερος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας, καθώς είναι 54 ετών, δύο μηνών και 12 ημερών, ρεκόρ που δύσκολα θα καταρρίψει κανείς. Ο Μπορίσοφ αναγκάστηκε να παραιτηθεί από τη θέση του πρωθυπουργού το Φεβρουάριο, έπειτα από πολυήμερες διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης.

Πάντως οι φίλαθλοι της ομάδας του δεν τον αποδοκίμασαν. Στα 54' που αγωνίστηκε, τον επευφημούσαν κάθε φορά που άγγιζε την μπάλα. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπορίσοφ δείχνει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες, αν και δεν είχε ξαναπαίξει ως επαγγελματίας αφού η Βιτόσα Μπίστριτσα ανέβηκε φέτος στη Β κατηγορία.

Μάλιστα το 2011 είχε θριαμβεύσει στην ψηφοφορία του κοινού για τον ποδοσφαιριστή της χρονιάς, συγκεντρώνοντας το 44% των προτιμήσεων που τον έφερε πάνω από τον τότε επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ. Βέβαια τότε ο ίδιος είχε ζητήσει να ξαναγίνει η ψηφοφορία, λέγοντας πως το αποτέλεσμα της δεν σημαίνει πως ο ίδιος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά πως λείπει η ποιότητα από το άθλημα στη Βουλγαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση