GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση στον Αρειο Πάγο για «μαύρη εργασία» στη Δημόσια Τηλεόραση

Αδήλωτη εργασία στη Δημόσια Τηλεόραση κατήγγειλαν η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ. Οι πρόεδροι των δύο συνδικαλιστικών σωματείων κατέθεσαν σχετική ...

Αδήλωτη εργασία στη Δημόσια Τηλεόραση κατήγγειλαν η ΠΟΣΠΕΡΤ και η ΠΟΕΣΥ. Οι πρόεδροι των δύο συνδικαλιστικών σωματείων κατέθεσαν σχετική μήνυση στην Εισαγγελία του Αρειου Πάγου.

Ο Παναγιώτης Καλφαγιάννης και ο Γιώργος Σαββίδης έκαναν τη σχετική καταγγελία, στην οποία αναφέρουν περιπτώσεις ατόμων που εργάζονται με συνθήκες αδήλωτης εργασίας στη Δημόσια Τηλεόραση. Σύμφωνα με την ΠΟΣΠΕΡΤ και την ΠΟΕΣΥ, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου δεσμεύτηκε να εξετάσει αυτές τις καταγγελίες και τα αποδεικτικά στοιχεία, τα οποία ήδη έχουν κατατεθεί στην Κεντρική Υπηρεσία του ΣΕΠΕ και στην ΕΥΠΕΑ του ΙΚΑ.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ κάνει λόγο για «κατάφωρη παραβίαση της εργασιακής και ασφαλιστικής νομιμότητας με την απασχόληση υπό καθεστώς αδήλωτης και μαύρης εργασίας εργαζομένων – κατ΄ επιλογή προσληφθέντων στον μεταβατικό φορέα της Δημόσιας Τηλεόρασης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση