GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δέκα οργανωμένες παραλίες της Αττικής για βουτιές μια... ανάσα από το κέντρο της Αθήνας [εικόνες]

Μπορεί να μην καταφέρατε να φύγετε από την Αθήνα, ωστόσο οι οργανωμένες  παραλίες  της Αττικής προσφέρουν ευκαιρίες για σύντομες... αποδ...


Μπορεί να μην καταφέρατε να φύγετε από την Αθήνα, ωστόσο οι οργανωμένες παραλίες της Αττικής προσφέρουν ευκαιρίες για σύντομες... αποδράσεις που θα σας κάνουν να ξεχάσετε για λίγο την πολύβουη πραγματικότητα.
Ακτή του Ηλιου, Αλιμος

Χώροι εστίασης, εκδηλώσεων και αναψυχής στην οργανωμένη και μια από τις καθαρότερες παραλίες της Αττικής που βρίσκεται μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας.
Ωράριο: 8:00 π.μ.- 8:00 μ.μ.
Τηλ. 210 9855169.
Τιμές:
Είσοδος: 5 ευρώ.
Χρέωση ξαπλώστρας: Δευτέρα με Παρασκευή Δωρεάν, Σαββατοκύριακα: 3 ευρώ (Δημότες: Δευτέρα με Παρασκευή 2 ευρώ).
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Αστέρας Βουλιαγμένης

Ξαπλώστρες, συμμετοχή σε events και διαγωνισμούς, δυνατότητα για φαγητό και ποτό και πολλά ακόμη περιλαμβάνονται στις παροχές που προσφέρει η πλαζ του Αστέρα Βουλιαγμένης η οποία, ουσιαστικά, αποτελεί προέκταση του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Astir Palace
Ωράριο: 8.00 π.μ - 9.00 μ.μ.
Τηλ. 210 8902000.
Τιμές: Δευτέρα με Παρασκευή: Ενήλικες: 13 ευρώ, Παιδιά (από 5 έως 12 ετών): 7 ευρώ. Σάββατο, Κυριακή και Αργίες: Ενήλικες: 23 ευρώ, Παιδιά (από 5 έως 12 ετών): 12 ευρώ.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
South Coast, Α' Πλαζ Βούλας

Ενας νέος πολυχώρος καλοκαιρινής διασκέδασης και χαλάρωσης με καφέ, εστιατόρια, water sports και παιδότοπο.
Ωράριο 8 π.μ.- 7 μ.μ.
Πληροφορίες: Α' Πλαζ Βούλας, Κ.Καραμανλή 4, Βούλα (Τέλος στάσης Τραμ).
Τηλ 210 8958800.
Τιμές: Καθημερινές 4 ευρώ, Σαββατοκύριακα 5 ευρώ, μειωμένο 3 ευρώ. Tιμή ξαπλώστρας, 2,5 ευρώ τις καθημερινές.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Αυλάκι, Πόρτο Ράφτη

Περίπου 30 χλμ. έξω από την Αθήνα βρίσκεται μια υπέροχη παραλία η οποία, μάλιστα, τιμήθηκε φέτος για μια ακόμη χρονιά με «γαλάζια σημαία». Διαθέτει αποδυτήρια, ντουζ ενώ είναι εξοπλισμένη με μεγάλες οικογενειακές ομπρέλες, ξαπλώστρες και καρέκλες και μπορεί να εξυπηρετήσει πέντε έως έξι χιλιάδες λουόμενους ημερησίως.
Ωράριο: 8:00 π.μ. - 8:00μ.μ..
Τηλέφωνο: 22990 72826.
Τιμές: Σαββατοκύριακα και αργίες, γενική είσοδος 5 ευρώ. Για τους δημότες Μαρκοπούλου, 1 ευρώ και 2 ευρώ για τους μόνιμους κατοίκους του Δήμου Μαρκοπούλου. Για τα παιδιά ηλικίας 4-12 ετών, ισχύουν οι αντίστοιχες ανωτέρω τιμές, για όλες τις ημέρες της εβδομάδας και τις αργίες.
Ελεύθερη είσοδος στα άτομα με ειδικές ανάγκες που διαθέτουν κάρτα, στους αιμοδότες δημότες Μαρκοπούλου και σε άλλες κατηγορίες.
Yabanaki, Βάρκιζα

Ενας πολυχώρος με πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες, happenings, διαγωνισμούς, events, δραστηριότητες, θαλάσσια σπορ, αλλά και μαγαζιά και υπηρεσίες που λειτουργούν από το πρωί έως το βράδυ, για όλες τις προτιμήσεις.
Ωράριο: 08:00 π.μ. -7:00 μ.μ..
Είσοδος: Κανονικό, 5 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες. Μειωμένο, 3,5 ευρώ. Σετ παραλίας, δωρεάν τις καθημερινές και 10 ευρώ Σαββατοκύριακα και αργίες.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Grand Beach, Λαγονήσι

Η πλαζ Grand Beach, βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο Grand Resort Lagonissi και προσφέρει πλούσιες ανέσεις.
Τιμές: Ενήλικες: Δευτέρα έως Παρασκευή 8 ευρώ. Σαββάτο, Κυριακή, αργίες 17 ευρώ. Παιδιά έως 6 ετών: Δευτέρα έως Κυριακή & Αργίες, δωρεάν. Έως δύο παιδιά 6 - 12 ετών: Δευτέρα έως Παρασκευή, δωρεάν. Πάνω από δύο παιδιά 6 -12 ετών: Δευτέρα έως Παρασκευή, 4 ευρώ. Παιδιά 6 - 12 ετών: Σαββάτο, Κυριακή, Αργίες, 7 ευρώ.
Περισσότρες πληροφορίες ΕΔΩ.
Eden Beach, Ανάβυσσος

Μπροστά από το ξενοδοχειακό συγκρότημα Eden Beach Resort Hotel στην Ανάβυσσο, μπορείτε να κάνετε τις βουτιές σας και να χαλαρώσετε, σε μια παραλία που βραβεύεται με Γαλάζια Σημαία επί 11 συναπτά έτη. Δεν υπάρχει κόστος εισόδου, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε αν πάρετε ξαπλώστρες. Στην παραλία υπάρχει bar αλλά και διάφορα θαλάσσια παιχνίδια.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Καράβι Σχοινιά

Το Καράβι του Σχοινιά είναι ένας παραθαλάσσιος χώρος αναψυχής 30 στρεμμάτων με 100 μέτρα πρόσοψη στη θάλασσα και ιδιωτικό πάρκινγκ 1.500 θέσεων με σκίαση. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται εστιατόριο και beach bar, καθώς και αθλητικές εγκαταστάσεις με σχολή windsurfing και γήπεδα beach volley.
Ωράριο: 9.00 π.μ.- 9.00 μ.μ.
Η είσοδος στο Καράβι είναι δωρεάν.
Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
Ακτή Βουλιαγμένης

Σε απόσταση 20 χιλιομέτρων νοτιανατολικά από το κέντρο της Αθήνας, βρίσκεται μια μεγάλη αμμουδερή και δημοφιλής οργανωμένη παραλία πλήρως οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντουζιέρες και δυνατότητα για θαλάσσια σπορ και άλλες δραστηριότητες. Επίσης διαθέτει στους χώρους της μπαρ, εστιατόριο και καφετέριες για αναψυκτικά και ποτά η οποία, μάλιστα, προσφέρει δυνατότητα πρόσβασης και σε άτομα με κινητικά προβλήματα.
Τιμές: Κανονικό εισιτήριο 4 ευρώ και μειωμένο (για παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών, πολύτεκνους, άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών και άλλες κατηγορίες), 3 ευρώ. Οι ξαπλώστρες δεν έχουν επιπλέον χρέωση.
Αστέρια Γλυφάδας

Στα αστέρια Γλυφάδας έχετε τη δυνατότητα να κάνετε τη βουτιά σας τόσο στη θάλασσα της Γλυφάδας, όσο και στην πισίνα του Balux Café. Η παραλία Αστέρας Γλυφάδας αρχίζει πίσω από το παλιό κέντρο διασκέδασης «Αστέρια» και εκτείνεται κατά μήκος ολόκληρης της μικρής χερσονήσου προς τα νότια της Γλυφάδας, σε απόσταση λιγότερη από 20 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας. Στις τιμές περιλαμβάνεται ξαπλώστρα, ομπρέλα, ντους και αποδυτήρια.
Τιμές: 4 ευρώ τις καθημερινές και 6 ευρώ τα Σαββατοκύριακα. Για τους δημότες και για παιδιά 4-12 ετών, ισχύουν οι μισές τιμές. Οι ξαπλώστρες δεν χρεώνονται.
Περισσότες πληροφορίες ΕΔΩ.
Πηγή: Clickatlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση