GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χανιά: "Δωρεάν εισιτήρια μόνο για Ελληνάκια" σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Χανιά, με τον οδηγό να αφήνει τους πάντες άναυδους όταν ερωτηθείς από Ρώσο...

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε λεωφορείο του ΚΤΕΛ στα Χανιά, με τον οδηγό να αφήνει τους πάντες άναυδους όταν ερωτηθείς από Ρώσους τουρίστες αν δικαιούνται δωρεάν επιβίβαση τα παιδιά τους, τους απάντησε: "Τέτοια εισιτήρια ισχύουν μόνο για Ελληνάκια, όχι για τουριστάκια".
Το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή. Σε κάποια στάση επιβιβάστηκε μια τετραμελής οικογένεια από τη Ρωσία, με τη μητέρα να σταματάει στον οδηγό προκειμένου να πληρώσει τα εισιτήρια. Όταν της έδωσε τα ρέστα, η γυναίκα προβληματίστηκε και τον ρώτησε σε σπαστά Αγγλικά αν τα 6χρονα παιδιά της δικαιούνταν να μην πληρώσουν.
Ο οδηγός με επιτακτικό ύφος της απάντησε ότι έπρεπε να πληρώσουν και οι τέσσερις, με την γυναίκα να επανέρχεται, ρωτώντας μέχρι ποια ηλικία μπορούν τα παιδιά να επιβιβάζονται δωρεάν. Ο οδηγός δεν απάντησε μέχρις ότου μια άλλη επιβάτης του μετέφερε στα ελληνικά την ερώτηση της Ρωσίδας.
Η απάντηση του οδηγού ήταν απροσδόκητη: "Μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν. Αλλά αυτό ισχύει μόνο για τα Ελληνάκια, όχι για τα τουριστάκια". Το επεισόδιο δεν τέλειωσε εκεί, αφού ακολούθησε διάλογος του οδηγού με επιβάτιδα. Η τελευταία τον ρώτησε γιατί δεν ισχύει έκπτωση για τους τουρίστες, με τον οδηγό να απαντάει και πάλι με έντονο ύφος: "Να πας να ρωτήσεις των πρωθυπουργό. Ο νόμος είναι ελληνικός και ισχύει για τα Ελληνάκια".
Η απάντηση του ΚΤΕΛ και τα σεμινάρια
Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί το ΚΤΕΛ, με τον προϊστάμενο προσωπικού στο γραφείο κίνησης του ΚΤΕΛ, κ. Παπουτσάκη να δηλώνει: "Δεν ισχύει καμία διαφοροποίηση. Ο κατάλογος είναι κοινός για όλους. Μέχρι 5 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο, από 6 και πάνω πληρώνουν ολόκληρο εισιτήριο".
Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάρτιο οι οδηγοί έκαναν σεμινάρια για τους κανόνες συμπεριφοράς και μαθήματα αγγλικών, για να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες τους τουριστικής περιόδου.
Πληροφορίες από flashnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση