GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αδέλφια διακινούσαν όλων των ειδών τα ναρκωτικά στην Κω

Είχαν κάνει το σπίτι τους «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών Σε σούπερ μάρκετ διακίνησης ναρκωτικών είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στην δημοτική ...


Είχαν κάνει το σπίτι τους «σούπερ μάρκετ» ναρκωτικών

Σε σούπερ μάρκετ διακίνησης ναρκωτικών είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στην δημοτική ενότητα Ηρακλειδών στην Κω, δυο αδέλφια ηλικίας 25 και 22 χρόνων που συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφαλείας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν (MDMA), ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων, 13 ναρκωτικά χάπια, 23,8 γραμμάρια άγνωστης ναρκωτικής ουσίας η χημική σύνθεση της οποίας ερευνάται στα ειδικά εργαστήρια, σπόρους κάνναβης βάρους 2 γραμμαρίων, δυο ζυγαριές ακριβείας, έναν τρίφτη, μια πίπα καπνίσματος κάνναβης, εννέα άδειες νάιλον συσκευασίες και τρία κινητά. Τα δυο αδέλφια οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω κατηγορούμενα για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση.

Τρία έτοιμα τσιγαριλίκια αλλά και 9,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης είχε πάνω του ένας 53χρονος άνδρας ο οποίος συνελήφθη μετά από έλεγχο που του έκαναν αστυνομικοί στην Αμφιλοχία. Στο σπίτι του, εντοπίστηκαν άλλα 19,8 γραμμάρια αποξηραμένης ινδικής κάνναβης και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.










protothema.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση