GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όραση μέσω της γλώσσας, όπλα εξουδετέρωσης της ομιλίας-Απίστευτες, αλλά υπαρκτές τεχνολογίες [βίντεο]

Αν σας τις περιγράψει κάποιος, στην καλύτερη περίπτωση θα τον χαρακτηρίσετε παρανοϊκό. Η αναφορά και μόνο σε αυτές είναι από μόνη της εξ...


Αν σας τις περιγράψει κάποιος, στην καλύτερη περίπτωση θα τον χαρακτηρίσετε παρανοϊκό. Η αναφορά και μόνο σε αυτές είναι από μόνη της εξωφρενική.
Οι τεχνολογίες που ακολουθούν, όσο απίστευτες και αν ακούγονται, δεν αποτελούν προϊόν επιστημονικής φαντασίας. Είναι καθ 'όλα υπαρκτές και πρόκειται να διαμορφώσουν το κοντινό ή απώτερο μέλλον μας.
1.Ρομποτικά πρόσθετα μέλη ελεγχόμενα μέσω του ανθρώπινου εγκεφάλου (δείτε το σχετικό βίντεο όπου γυναίκα ταΐζει τον εαυτό της σοκολάτα, ελέγχοντας το μέλος της νοητικά).
2.Προστατευτικό υλικό επικάλυψης της εξωτερικής επιφάνειας διαστημικών αεροσκαφών, που έχει τη δυνατότητα να πέφτει από τους 2.200 βαθμούς Κελσίου σε κανονική θερμοκρασία μέσα σε ένα δευτερόλεπτο (δείτε το σχετικό βίντεο).
3.Πλοίο που έχει τη δυνατότητα να κινείται όχι μόνο οριζοντίως, αλλά και καθέτως (δείτε τη σχετική εικόνα).
4.Ασύρματοι φορτιστές ηλεκτρονικών γκάτζετ μέσω υπέρηχων (για να δείτε  το σχετικό βίντεο, πατήστε εδώ).
5.Ειδικά γυαλιά που επιτρέπουν στους τυφλούς να βλέπουν μέσω της γλώσσας τους (δείτε το σχετικό βίντεο).
6.Όπλο εμπλοκής/εξουδετέρωσης της ομιλίας (δείτε τη σχετική εικόνα).
6.Διαφανές αλουμίνιο για την κατασκευή άθραυστων παραθύρων (δείτε την εικόνα).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση