GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο βίντεο: Σφυροκέφαλος καρχαρίας γεννά ανάμεσα στους λουομένους και λίγο αργότερα πεθαίνει

Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν λουόμενοι παραλία της Φλόριντα, όταν είδαν να κατευθύνεται προς την ακτή ένας σφυροκέφαλος καρχα...


Μπροστά σε ένα μοναδικό θέαμα βρέθηκαν λουόμενοι παραλία της Φλόριντα, όταν είδαν να κατευθύνεται προς την ακτή ένας σφυροκέφαλος καρχαρίας, όχι προς αναζήτηση τροφής αλλά για να... γεννήσει.
Τον 1,5 μέτρου καρχαρία, αρχικά, τράβηξε προς τα έξω ένας ψαράς. Καθώς το κήτος χτυπιόταν στα ρηχά νερά οι λουόμενοι, έκπληκτοι, το είδαν να γεννά ή καλύτερα είδαν να ξεπετιούνται από την κοιλιά του μωρά, τα οποία το έριξαν αμέσως στο κολύμπι και κατευθύνθηκαν προς τα βαθιά.
Ωστόσο, ο σφυροκέφαλος καρχαρίας, παρά τις προσπάθειες των λουομένων που τον οδηγούσαν προς τα βαθιά, επέστρεφε συνεχώς προς την ακτή και κανείς δεν μπόρεσε να βοηθήσει τελικά το άτυχο ζώο, το οποίο λίγο αργότερα κατέληξε.
Οπως σημειώνει το Econews, τα νεογέννητα καρχαριάκια είναι πολύ ανεξάρτητα και πολλές φορές απομακρύνονται από τη μητέρα τους αμέσως μόλις γεννηθούν και συνηθίζουν να βρίσκουν τροφή μόνα τους.
Οι θηλυκοί σφυροκέφαλοι καρχαρίες γεννούν περίπου 20 με 40 μωρά, τα οποία έχουν μήκος περίπου 70 εκατοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση