GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανατριχιαστικό: Στο ταξίδι που θα πάω θα την πάρω μαζί μου - Είχε προαναγγείλει το κακό ο πατέρας που πυροβόλησε την κόρη του

Ο πατέρας που πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι το σπλάχνο του σοκάροντας ολόκληρο το πανελλήνιο είχε προαναγγείλει τη φρικτή πράξη πο...


Ο πατέρας που πυροβόλησε δύο φορές στο κεφάλι το σπλάχνο του σοκάροντας ολόκληρο το πανελλήνιο είχε προαναγγείλει τη φρικτή πράξη που θα έκανε την επόμενη μέρα, μιλώντας σε φίλους με τους οποίους είχε πάει σε ταβέρνα του Αργους...

«Το τελευταίο βράδυ μου απόψε το περνώ» τραγουδούσε μέσα στο μεθύσι του, λίγες ώρες προτού βάψει τα χέρια του με το αίμα της μοναχοκόρης του! «Μέσα στο παραλήρημά του έλεγε ότι στο μεγάλο ταξίδι που θα κάνει θα πάρει μαζί του το μοναχοπαίδι του, την άτυχη Ασπασία. Την αγαπούσε παθολογικά. Ελεγε σε όλους πόσο καλό κορίτσι και καλή μαθήτρια ήταν. Καμάρωνε γι' αυτήν» αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του 47χρονου Γ.Μ., ο οποίος χαροπαλεύει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Τζάνειου νοσοκομείου, έχοντας αυτοπυροβοληθεί στο στόμα, ενώ η 17χρονη δίνει τη δική της μάχη στη ΜΕΘ του ΚΑΤ.

Σύμφωνα με ιατρικές πηγές, η κατάστασή της έδειχνε να είναι πιο σταθερή προχθές και όλοι άρχισαν να ελπίζουν ότι η κοπέλα θα καταφέρει να επιζήσει. Αν καταφέρει να βγει νικήτρια από αυτή τη μάχη όμως, είναι πιθανόν να μείνει παράλυτη από τον αυχένα και κάτω, αφού η σφαίρα έκανε μεγάλη ζημιά στα νεύρα. Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πηγές της «Espresso», το ζευγάρι στα πρώτα χρόνια του γάμου του ήταν αγαπημένο, δεν είχε δώσει ποτέ λαβές για σχόλια. Από το 2002 κι έπειτα όμως άρχισαν να αντιμετωπίζουν αγεφύρωτα προβλήματα. Επειτα από σχεδόν μία δεκαετία καβγάδων και βίαιων περιστατικών -στα οποία παρούσα ήταν η μοναχοκόρη τους Ασπασία- η γυναίκα πήρε τη μικρή και πήγαν να ζήσουν μόνες τους σε άλλο σπίτι. Από τότε η εικόνα του εύπορου και επιτυχημένου επιχειρηματία (είχε μαγαζί και αντιπροσωπίες με είδη καπνού) άλλαξε και τους τελευταίους μήνες είχε γίνει πολύ απόμακρος.

Οι ελάχιστες συναντήσεις που είχε με τη μητέρα του παιδιού του μετά τον χωρισμό είχαν τις περισσότερες φορές άσχημες καταλήξεις. Ο 47χρονος γινόταν με το παραμικρό έξω φρενών και όταν πλέον συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε μέλλον με τη σύζυγό του και ότι μαζί με αυτή θα έχανε και το πολυαγαπημένο του κοριτσάκι, «θόλωσε». Προτιμώντας να της στερήσει τη ζωή, παρά να ζει μακριά της, αποφάσισε να βάλει ένα κοινό τέλος και προμηθεύτηκε ένα περίστροφο με το οποίο «έγραψε» τον τραγικό επίλογο.

pestanea

5 σχόλια

  1. Τελικά γιατί τη σκότωσε, μεγάλος και παράνομος έρωτας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακαρι να ζησει για να σαπισει στην φυλακη ο πουστης.
    Τον βολευει να πεθανει διαφορετικα θα τον γαμησει ασυστολα το συνδικατο των κωλομπαραδων χωρια το ξυλο που θα τρωει επι καθημερινης βασης.
    Πεθανε λοιπον να γλυτωσεις γαμημενε Αργιτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΣ
    ΠΕΘΕΡΕΣ ΛΥΣΣΑΡΕΣ ΣΚΑΤΟΓΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ.ΤΩΡΑ ΑΥΤΗ Η ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΡΥΒΕΙ.ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΔΟΛΟ ΤΟ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟΣΥΡΕΣΕ...ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΣ ΕΑΝ ΣΤΟ ΖΗΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΜΑΝΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΓΚΟΜΕΝΟ ΚΑΙ Η ΚΟΡΗ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΤΑ ΦΤΙΑΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Στο θολωμένο μου μυαλό
    ο κόσμος είναι μια σταλιά,
    κάτι σκιές απ’ τα παλιά
    και κάποιο πάθος μου τρελό.

    Και κάποιο πάθος μου τρελό,
    στο θολωμένο μου μυαλό.

    Το θολωμένο μου μυαλό
    μ’ έχει προδώσει προ πολλού,
    του λέω αλλού και τρέχει αλλού,
    με κάνει και παραμιλώ.

    Με κάνει και παραμιλώ,
    το θολωμένο μου μυαλό.

    Του θολωμένου μου μυαλού
    τους εφιάλτες τραγουδώ,
    κι αν σας επίκρανα ως εδώ,
    φταίει το πάθος του τρελού.

    Φταίει το πάθος του τρελού,
    του θολωμένου μου μυαλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση