GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποσύρονται οι δυνάμεις του Άσαντ από τη Δαμασκό...

Οι δυνάμεις του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, φαίνεται ότι έχουν εκκενώσει το προσωπικό από τις στρατιωτικές τους έδρες στη Δαμασ...

Οι δυνάμεις του προέδρου της Συρίας, Μπασάρ αλ-Άσαντ, φαίνεται ότι έχουν εκκενώσει το προσωπικό από τις στρατιωτικές τους έδρες στη Δαμασκό, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για μια ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση από τη Δύση, αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς επικαλούμενο δηλώσεις κατοίκων.
Μια αεροπορική ή πυραυλική επίθεση στη Συρία φαίνεται να είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο, αναφέρει το Ρόιτερς, καθώς οι ΗΠΑ και πολλοί από τους συμμάχους τους έχουν κατηγορήσει τις δυνάμεις του προέδρου αλ-Άσαντ για την επίθεση με χημικά όπλα στις 21 Αυγούστου, όπου έχασαν τη ζωή τους εκατοντάδες άνθρωποι μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.
Μονάδες του στρατού, οι οποίες ήταν τοποθετημένες κοντά στην πρωτεύουσα, κατέσχεσαν πολλές νταλίκες, πιθανώς για να μεταφέρουν βαρύ οπλισμό σε εναλλακτικές τοποθεσίες, αν και δεν έχει αναφερθεί μετακίνηση στρατιωτικού υλικού, δήλωσε πηγή της αντιπολίτευσης στο Ρόιτερς.
Τεθωρακισμένα οχήματα και φορτηγά, τα οποία μεταφέρουν στρατεύματα, παρατηρήθηκαν να εγκαταλείπουν την περιοχή γύρω από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Δαμασκού, όπου βρίσκονται τρεις στρατιωτικές βάσεις, με κατεύθυνση προς την κοντινή πόλη Χαράν αλ-Άουαμιντ, δήλωσε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο Ρόιτερς ο Μαμούν αλ-Γκουτανί, μέλος της αντιπολίτευσης, προσθέτοντας ότι τα φώτα στον αερολιμένα φαίνονταν να είναι κλειστά.

1 σχόλιο

  1. Σήμερα σε όλες τις τράπεζες είχε ουρές για το ΕΤΑΚ του 2011 και 2012 και ο κόσμος έβριζε την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, και τρέχει και το χαράτσι του 2013 και ο φόρος εισοδήματος. Θα δουν τον Σύριζα στο 35%, την Χ.Α στο 20% και τους ΑΝΕΛ στο 15%. Η οργή του κόσμου έχει ξεχειλίσει.
    Την μεγάλη πλάκα θα έχουν οι ηλικιωμένοι που δεν ξέρουν από ίντερνετ και θα τους έρθουν τα πρόστιμα για την ακίνητη περιουσία τους. Έτσι, γιατί μόνο οι άνω των 65 ετών ψηφίζουν πια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση