GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εδειραν μέχρι θανάτου ήρωα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 88χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουάσινγκτον, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δύο εφήβους, οι...

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 88χρονος βετεράνος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου στην Ουάσινγκτον, ο οποίος δέχτηκε επίθεση από δύο εφήβους, οι οποίοι τον έδειραν.


Η επίθεση εις βάρος του 88χρονου Ντέλμπερτ Μπέλτον έγινε την Τετάρτη το βράδυ στην πόλη Σποκέιν της Ουάσιγκτον και ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα πολλά τραύματά του στο τοπικό νοσοκομείο την επόμενη μέρα το πρωί.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας βρέθηκε στο αυτοκίνητό του σοβαρά τραυματισμένος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, μετά από τυχαία επίθεση αγνώστων.
Ο Μπέλτον, χήρος και βετεράνος του αμερικανικού στρατού που είχε τραυματιστεί στην μάχη της Οκινάβα, μετά τον πόλεμο εργάστηκε σε εργοστάσιο για 30 χρόνια.
Οι δύο ύποπτοι, οι οποίοι σύμφωνα με μάρτυρες ήταν μαύροι άνδρες ηλικίας 16-19 ετών, επιτέθηκαν στον Μπέλτον τη στιγμή που ο ηλικιωμένος έμπαινε σε τοπική παμπ για να παίξει μπιλιάρδο.

Αν και οι ύποπτοι κατάφεραν να διαφύγουν, κάμερες ασφαλείας έχουν καταγράψει τα πρόσωπά τους. Οι τοπικές αρχές ζητούν τη βοήθεια μαρτύρων ή οποιουδήποτε μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των υπόπτων.
Η οικογένεια και οι φίλοι περιέγραψαν τον Μπέλτον ως άνθρωπο «γεμάτο ζωή» που αγαπούσε το μπιλιάρδο και τα αυτοκίνητα. Πολλοί δήλωσαν στην κάμερα ότι «δεν του άξιζε τέτοιο τέλος».

Το περιστατικό έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά τη δολοφονία ενός 22χρονου Αυστραλού φοιτητή από τρεις ανηλίκους στην πόλη Ντούνκαν, εντείνοντας τον προβληματισμό για τις «τυχαίες» δολοφονικές επιθέσεις στις αμερικανικές πόλεις.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση