GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Αυγενάκης: "Άλλος ο ρόλος του εκλεγμένου, άλλος του τεχνοκράτη"

Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: «Οι Βουλευτές της Ν.Δ. έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσε...


Δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη στην Εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ:
«Οι Βουλευτές της Ν.Δ. έχουν σταθεί στο ύψος των περιστάσεων τους τελευταίους 13 μήνες, έχοντας επάξια στηρίξει σκληρές, αλλά αναγκαίες αποφάσεις για τη χώρα μας.

Η Κυβέρνηση και οι Βουλευτές βρισκόμαστε σε μία, εξόφθαλμα, κρίσιμη καμπή, υποχρεωμένοι να υλοποιήσουμε μέτρα και να πάρουμε αποφάσεις που μεταρρυθμίζουν ριζικά τον τρόπο λειτουργίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, θεμελιώνοντας ταυτόχρονα μια άλλη οικονομική κατάσταση για τη χώρα μας, βασισμένη στα πραγματικά μας μεγέθη.

Εάν αυτά υποσκαφθούν από ατυχείς δηλώσεις και αλαζονικές συμπεριφορές που έχουν να κάνουν για παράδειγμα με τις "αντοχές και την κόπωση των βουλευτών", τότε βέβαιο είναι ότι δημιουργείται μια αχρείαστα -αυτή την ώρα- ένταση στις σχέσεις Κοινωνίας-Βουλευτών, Βουλευτών-Κυβέρνησης ή πιο συγκεκριμένα στελέχους της κυβέρνησης..

Εάν ωστόσο η "κόπωση των Βουλευτών" προκύπτει από την επαφή τους με τον μέσο Έλληνα πολίτη, αυτό σημαίνει αναμφισβήτητα και μια πολιτική ευαισθησία, η οποία θα έπρεπε να χαρακτηρίζει οποιονδήποτε ασχολείται με την πολιτική, ειδικά στις μέρες μας.

Σέβομαι τον κ. Στουρνάρα, αλλά είναι άλλος ο ρόλος του Κοινοβουλευτικού, του εκλεγμένου από τη κοινωνία και άλλος ο ρόλος του εκτελεστικού- τεχνοκράτη.

Σαν εκτελεστικός ο κ. Στουρνάρας δεν μπορεί να «παράγει πολιτική» και φυσικά ούτε και να κάνει υποδείξεις, καλό είναι να περιοριστεί στο ρόλο που του ανέθεσε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του κόμματός μας, κος Σαμαράς.»



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση