GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προαναγγελθέντες θάνατοι(!)

Του Θανάση Νικολαΐδη.  17 Ιαν. 1991 και περιμέναμε, αγωνιώντας, να ξημερώσει. Στημένοι στις οθόνες για το τραγικό «σόου», στημένο και (...

Του Θανάση Νικολαΐδη. 

17 Ιαν. 1991 και περιμέναμε, αγωνιώντας, να ξημερώσει. Στημένοι στις οθόνες για το τραγικό «σόου», στημένο και (προ)μελετημένο. Στην ώρα τους οι «πάτριοτ» να εξουδετερώνουν τους «σκουντ», ο Μπους (πατήρ) να θριαμβολογεί, ο Ιρακινός λαός να κοιτάζει έντρομος τον ουρανό και το «κόλπο του Κόλπου» να εξελίσσεται κατά τις «προδιαγραφές» και την…ηθική των «Συμμάχων».
ΜΠΡΟΣΤΑΡΗΔΕΣ των ΗΠΑ οι τρομεροί πολεμιστές (διάβαζε βόμβες) και μια αρμαθιά κράτη (κι εμείς ανάμεσά τους) «πιστά» ξοπίσω τους. Για να τιμωρήσουν τον Σαντάμ Χουσΐν που εισέβαλε στο Κουβέιτ, λες και οι ΗΠΑ έχασαν τον ύπνο τους για την αδικία…
ΚΙ ύστερα; Η σκυτάλη (2003) στον Μπους (τζούνιορ). Με πρόσχημα το χτύπημα των Πύργων (2001), για τον ίδιο πολύπαθο Ιρακινό λαό και με τον ίδιο (εγκάθετό τους) να κάνει το «χρέος» του. Μέχρι, ξεζουμισμένο και αχρείαστο, να τον κρεμάσουν. Οι ίδιοι που φυτεύουν δικτάτορες, γιατί με δημοκρατίες είναι κάπως (όχι και πολύ) δύσκολα τα παιχνίδια.
ΕΠΕΣΑΝ βόμβες αμερικανικές (με τη σφραγίδα του ΝΑΤΟ) σε κεφάλια αμάχων για «διευθέτηση» στα Βαλκάνια, άδειασαν οι αποθήκες, παρωχημένη η τεχνολογία τους-το προϊόν πρέπει να ανανεώνεται. Φωτιά, λοιπόν, με τον δαυλό του αόρατου εμπρηστή στη Β. Αφρική και, αλυσιδωτά, σε εμφύλιο τα κράτη. Με τη Συρία στη σειρά-και μη…βιάζεσθε-όλοι θα πάρετε.
ΑΣΑΝΤ ο (δήθεν) αντίπαλος των Αμερικανών, με τα δήθεν(;) χημικά του; Αυτό ήταν! Δεν περιμένουν ελέγχους του ΟΗΕ και Συμβούλια Ασφαλείας του οι μοναδικοί αφέντες που στροφάρουν κατά βούληση τον Πλανήτη. Ούτε το ΝΑΤΟ (τους) «εκτίθεται» για ψιλοπράματα.
ΠΑΙΡΝΟΥΝ τη «δουλειά» απάνω τους, προγραμματίζουν πάνω σε σχέδια εκπονημένα από καιρό κι εμείς περιμένουμε. Συντρίμμια και πτώματα αμάχων που θα θυμίζουν το ΝΑΤΟικό «κατά λάθος».
ΚΑΙ μοιάζει με «ιεροτελεστία» εκτέλεσης σε ηλεκτρική καρέκλα. Προαναγγελθέντες θάνατοι, ως…αντίδοτο εκείνων με τα χημικά. Κι αν αύριο δεν βγουν στοιχεία των δολοφόνων με τα χημικά; Θα μείνουν οι δολοφόνοι της άλλης πλευράς. Του Ασάντ και των Αμερικανών-είναι το ίδιο (Αύριο η συνέχεια).

3 σχόλια

  1. Ο ...αμερόληπτος (και γνωστός ....αριστερόστροφος) κ. Νικολαΐδης διαρρυγνύει τα ιμάτια του γιά τις αμερικανικές επεμβάσεις.

    ΔΕΝ καταδίκασε όμως ποτέ την ρωσσική εισβολή στο Αφγανιστάν γιατί:

    Η ρωσσική εισβολή ...ΔΕΝ ήταν μία ωμή παραβίαση εθνικής κυριαρχίας ανεξάρτητου κράτους.

    Η ρωσσική εισβολή ...ΔΕΝ μακέλεψε τον αθώο άμαχο αφγανικό πληθυσμό.

    Τα κανόνια και τα μυδράλια των ρώσσων δεν ξερνούσαν δολοφονικές βόμβες και σφαίρες αλλά ...γαρύφαλλα.

    Αυτά από τον ....αμερόληπτο κ. Νικολαΐδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν παρατάς την παπαρολογία σε… συνέχειες αφού δεν είσαι σε θέση να μας τα πεις με το ονοματεπώνυμο τους...

    1991
    Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Υπουργός Εξωτερικών Αντώνιος Σαμαράς.

    2003
    Πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Σημίτης, Υπουργός Εξωτερικών Γεώργιος Παπανδρέου.

    2013
    Πρωθυπουργός Αντώνιος Σαμαράς, Υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον σοβαρό φίλο/φίλη 4:32:00 Μ.Μ.έχω να (αντι)παρατηρήσω:
    1. "ΔΕΝ καταδίκασε όμως ποτέ την ρωσική εισβολή στο Αφγανιστάν". Πώς το ξέρετε, αγαπητέ/ή μου;
    2. Απόψεις διατυπώνω (ιστορικού περιεχομένου και πολύ-πολύ συνοπτικά, έστω και λανθασμένες)και δεν είμαι ιστορικός.Αφού, λοιπόν, η ιστορία δεν σηκώνει αριστερόστροφους (είτε το αντίθετο), με αδικείτε.

    Στον αγενή και ανώνυμα παλληκαρά 5:18:00 μ.μ., τι απαντάς;
    Θέλει να γράψω αυτά που γουστάρει (ως απωθημένα του), παραμένοντας ο ίδιος στο σκοτάδι.
    Τα γράφεις εσύ, ρε μεγάλε (και δεν τα υπογράφεις), άρα, κάνε τη δουλειά σου και άσε τις υποδείξεις.
    Θ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση