GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποκάλυψη-σοκ! Από τη ΝΔ (Λ. Συγγρού) ενημέρωσαν το "Πρώτο Θέμα" για το θέμα Σταυρίδη - και ακολούθησε το ξήλωμά του...

Tου XPHΣTOY ΠAΠAΔATOY.  Μιά απ’ τις μεγαλύτερες ...«πατάτες» της έκανε η Κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία «παραίτησε» την Κυριακή τον πρόεδρο...

Tου XPHΣTOY ΠAΠAΔATOY. 
Μιά απ’ τις μεγαλύτερες ...«πατάτες» της έκανε η Κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία «παραίτησε» την Κυριακή τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιο Σταυρίδη, επειδή αυτός είχε το θάρρος να πει την αλήθεια, δηλαδή ότι μετά την υπογραφή της πώλησης του 33% στον Μελισσανίδη, ο τελευταίος του πρότεινε και τον έφερε στην Κεφαλονιά με το ιδιωτικό του τζετ.
Η υπόθεση που συγκλονίζει το Πανελλήνιο, είχε γίνει πρωτοσέλιδο στον «Η» της 13ης Αυγούστου και από την εφημερίδα μας «την πήρε» το «Πρώτο Θέμα». Στην Κυβέρνηση επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός, γιατί ενώ όλα έδειχναν -ειδικά μετά την πώληση του 33% του OΠΑΠ- ότι με τον κ. Σταυρίδη οι ιδιωτικοποιήσεις μπορούν να «τσουλήσουν» ικανοποιητικά, τώρα υπάρχει φόβος η «ιστορία» αυτή να βαλτώσει, γι’ αυτό και υπάρχει σκέψη να μπει στη θέση του κ. Σταυρίδη Γερμανός τεχνοκράτης!
• Πως φτάσαμε στην παραίτηση Σταυρίδη
Πως όμως φτάσαμε στην παραίτηση του κ. Σταυρίδη; Μόλις κυκλοφόρησε ο «Η» το φύλλο της 13ης Αυγούστου με το πρωτόσελιδο «Ιπτάμενος Στυλιανός», το οποίο αναφερόταν στο αυθημερόν «πήγαιν’ έλα» του κ. Σταυρίδη από την Αθήνα στην Κεφαλονιά για την υπογραφή της πώλησης του 33% στον Μελισσανίδη, άναψαν τα τηλεφωνα, τα fax και τα e-mails στη Λεωφόρο Συγγρού για το πρωτοσέλιδο θέμα της εφημερίδας, που ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο κ. Σταυρίδης μετά την υπογραφή επέστρεψε στην Κεφαλονιά με το λίαρ τζετ του κ. Μελισσανίδη.
Επίσης, κάποιοι παράγοντες της τοπικής Ν.Δ. επικοινώνησαν τηλεφωνικά με στελέχη της Ν.Δ. στη Λεωφόρο Συγγρού, λέγοντάς τους ότι ...«η Κεφαλονιά φλέγεται για το “αλισβερίσι” Μελισσανίδη-Σταυρίδη και ότι ...«ο Σταυρίδης πρέπει να εκδιωχθεί πριν πάρουν φωτιά τα bloggs»!
Το θέμα άρχισε να φουντώνει την περασμένη Παρασκευή και το Σάββατο και κάποιοι απ’ τη Λ. Συγγρού ενημέρωσαν και το «Πρώτο Θέμα», το οποίο, ενώ ετοίμαζε ρεπορτάζ με τον δημοσιογράφο Βασίλη Γούλα για τις «διακοπές του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ στην Κεφαλονιά», βρήκε ...«πρόσφορο έδαφος» να συμπεριλάβει στο ρεπορτάζ και την είδηση απ’ το πρωτοσέλιδο του «Η» για την μεταφορά Σταυρίδη στην Κεφαλονιά με το λίαρ τζετ του Μελισσανίδη.
Μάλιστα, ο δημοσιογράφος του «Πρώτου Θέματος» Βασίλης Γούλα,ς για να φτιάξει το ρεπορτάζ του πιο «διαβαστερό» και εντυπωσιακό, έκανε προσπάθειες να συνδυάσει το θέμα του με τη φωτογραφία του κ. Σταυρίδη με την εντυπωσιακή αεροσυνοδό, που δημοσίευσε ο «Η» στο φύλλο της 15ης Αυγούστου! Oμως, μετά από πολλές τηλεφωνικές κλήσεις προς τον «Η» κι’ αφού δεν μπόρεσε να πάρει από την εφημερίδα μας το πρωτότυπο της φωτογραφίας, την πήρε κατ’ ευθείαν από το φύλλο της εφημερίδας, γι’ αυτό και η φωτογραφία στο «Πρώτο Θέμα» είχε πολύ άσχημη εκτύπωση.
Μετά απ’ αυτά την Κυριακή το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς ζήτησε, διά του υπουργού Oικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα, την παραίτηση του κ. Σταυρίδη, ενώ η σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου Oικονομικών δεν ανέφερε τους λόγους. Ελεγε λιτά: «O υπουργός Oικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη».
Αργά το βράδι της Κυριακής, ο κ. Σταυρίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ευχαριστώ θερμότατα την υπέροχη ομάδα του ΤΑΙΠΕΔ για την εξαιρετική και εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι από καρδιάς η κυβέρνηση, με την οποία επίσης συνεργάστηκα άψογα, να προχωρήσει δυναμικά και με επιτυχία το πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εθνικά αναγκαίο έργο των αποκρατικοποιήσεων».
http://www.kefalonianmantata.gr/articles/view/7519

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση