GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΠΑΝΤΑ ΗΞΕΡΑ ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ"

"Λίγο πριν τα 30 πέρασα καρκίνο θυρεοειδούς... Έχω μεγάλο στήθος, αυτό δεν αλλάζει. Οπότε το αποδέχομαι και κάνω ότι μπορώ ώστε να ε...

"Λίγο πριν τα 30 πέρασα καρκίνο θυρεοειδούς... Έχω μεγάλο στήθος, αυτό δεν αλλάζει. Οπότε το αποδέχομαι και κάνω ότι μπορώ ώστε να επωφεληθώ από αυτό"!
Αφοπλιστικά ειλικρινής είναι η...
διάσημη ηθοποιός Sofia Vergara σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ...
"Είμαι τυχερή, γιατί είμαι αισιόδοξος άνθρωπος παρόλο που έχω περάσει εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις. Ο μεγαλύτερος αδερφός μου δολοφονήθηκε στην Κολομβία το 1998. Επίσης λίγο πριν γίνω 30 πέρασα καρκίνο του θυρεοειδούς, οπότε όπως καταλαβαίνεις τα πράγματα δεν ήταν πάντα εύκολα στη ζωή μου. Πάντα πίστευα όμως ότι πρέπει να διαθέτουμε θετική ενέργεια για να προχωρήσουμε...", τονίζει η πιο ακριβοπληρωμένη star της αμερικανικής τηλεόρασης.

 
Τι κάνει μια γυναίκα σέξι;

Όλα εξαρτώνται από το αν μια γυναίκα πιστεύει στον εαυτό της. Αν ζεις τη ζωή σου με θετική διάθεση, αυτό σίγουρα επηρεάζει και τους γύρω σου. Έχω μεγάλο στήθος, αυτό δεν αλλάζει. Οπότε το αποδέχομαι και κάνω ότι μπορώ ώστε να επωφεληθώ από αυτό. Ως άνθρωπος προσεγγίζεις τους γύρω σου και η εμφάνιση σου είναι ένα σημαντικό κομμάτι του ποιος είσαι.

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε ότι είσαι η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεοπτική ηθοποιός

Μετά την επιτυχία του Modern Family κατάφερα να κάνω κι άλλα πράγματα, πιο μεγάλα, πέρα από τα σύνορα της γενέτειράς μου. Πάντα ήξερα πώς να πουλάω τον εαυτό μου και να χρησιμοποιώ την εικόνα μου για να κερδίζω χρήματα, εξασφαλίζοντας έτσι στην οικογένειά μου το καλύτερο δυνατό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση