GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συγκλονιστική ιστορία του άνδρα που πέθανε έξι φορές στο μήνα του μέλιτός του και κατάφερε να επανέλθει στη ζωή [εικόνες]

Ο Αντριου Μπράιτον πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη, καθώς, κατά τη διάρκεια του μήνα τ...


Ο Αντριου Μπράιτον πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του έναν από τους πιο τυχερούς ανθρώπους στον πλανήτη, καθώς, κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος προσβλήθηκε από έναν ιό που επιτίθεται στην καρδιά, έπαθε μυοκαρδίτιδα πέθανε έξι φορές και κατάφερε να επιστρέψει στη ζωή.

Βέβαια ο Μπράιτον είναι ένας εξαιρετικά γυμνασμένος οργανισμός, καθώς είναι αθλητής του τριάθλου, ωστόσο, δεν μπορεί να ισχυριστεί κάποιος πως έπειτα από εννέα μήνες και έξι ανακοπές τα πάντα οφείλονται στην ενασχόλησή του με τον αθλητισμό.

Πριν από καιρό ο Μπράιτον βρισκόταν στις Μαλδίβες για να περάσει το μήνα του μέλιτος, όπου προσβλήθηκε από έναν ιό και οι σφυγμοί έφτασαν τους 200.

Το ιατρικό προσωπικό των νάρκωσε και του έκανε αλλεπάλληλα σοκ για να επιστρέψει η καρδιά τους σε κανονικούς ρυθμούς, ωστόσο, μετέπειτα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Μπανγκόνγκ της Ταϊλάνδης όπου τον έβαλαν σε μηχανική υποστήριξη.

Οταν ανέκτησε τις αισθήσεις του ζήτησε από τη γυναίκα του χαρτί και στυλό και της έγραψε «Πέθανα;».

Εκείνη του απάντησε πως είχε ήδη πεθάνει πέντε φορές στις Μαλδίβες από ανακοπές καρδιάς, ενώ έπαθε και μια έκτη κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στη Μπανγκόνγκ.

Οταν ανάρρωσε επέστρεψε στην Βρετανία, θεωρώντας ότι η «Οδύσσειά» του είχε τελειώσει, ωστόσο, μετά από μερικές εβδομάδες κατέρρευσε μέσα σε ένα σουπερ μάρκετ και υποβλήθηκε εσπευσμένα σε εγχείρηση ανοιχτής καρδίας για να τοποθετηθεί ειδικό μηχάνημα στις βαλβίδες της καρδιάς.

Πλέον, ο Αντριου, που συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο περιμένει υπομονετικά για να κάνει μεταμόσχευση καρδιάς, ενώ ο ίδιος δηλώνει αρκετά τυχερός και πιστεύει ότι έχει ακόμη μια μάχη να κερδίσει.

Οι στόχοι του μετά την επέμβαση: Να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα σκουώς.
iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση