GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι... πεταλουδίτσες του Μπερλουσκόνι [εικόνες]

Είναι φανατικός λάτρης του ωραίου φύλλου και δεν το κρύβει... Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν σταματά εδώ και πολλά χρόνια να δικαιώνει τις ...


Είναι φανατικός λάτρης του ωραίου φύλλου και δεν το κρύβει... Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, δεν σταματά εδώ και πολλά χρόνια να δικαιώνει τις φήμες περί... Λατίνων εραστών και μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι απασχολεί τακτικά τα ΜΜΕ με τις... αταξίες και τα σκάνδαλα του.
Ιδιοκτήτης και ο ίδιος ουκ ολίγων μίντια στην Ιταλία, ο πρώην πρωθυπουργός είναι μονίμως περικυκλωμένος από πανέμορφες και σέξι γυναίκες ρίχνοντας μερικές από τις πιο όμορφες Ιταλίδες στο κρεβάτι του.
Η λίστα με τις... γυναίκες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι είναι ατελείωτη και... πανέμορφη, όμως εμείς διαλέξαμε τις πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις που έκαναν τα... σάλια του πανίσχυρου επιχειρηματία να τρέξουν από... λαιμαργία.
Άλλωστε τις περισσότερε εξ' αυτών τις αποκαλούσε "οι πεταλουδίτσες μου..."
Eleonora Gaggioli
Η πανέμορφη ηθοποιός με τα προκλητικά μάτια, αποτέλεσε μία από τις μεγάλες αδυναμίες του πρώην "καβαλιέρε". Το να την προσεγγίσει ήταν το πιο εύκολο, ενώ ήταν μία από τις υποψήφιες του Μπερλουσκόνι για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συγκεντρώνοντας μάλιστα ένα σημαντικό αριθμό ψήφων.
Aida Yespica
Τα καταπράσινα μάτια και οι... κολασμένες αναλογίες του μοντέλου από την Βενεζουέλα, προκάλεσαν... ρίγη συγκίνησης στον Μπερλουσκόνι, ο οποίος δεν δίστασε να εκφράσει και δημόσια τον θαυμασμό του για την Aida με την διάσημη ατάκα του: "Με σένα θα πήγαινα οπουδήποτε, ακόμα και σε ένα ερημικό νησί".
Camilla Ferranti
Μόνο... καμήλα δεν θυμίζει η 34χρονη ηθοποιός, που έκλεψε και αυτή τις ερωτικές... ματιές του Μπερλουσκόνι. Η Camillaμε το παρουσιαστικό της πληρούσε όλες τις προϋποθέσεις για να πολιτευτεί και ο επιχειρηματίας την έβαλε υποψήφια για το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο. Όταν δεν κατάφερε να εκλεγεί, της αναζήτησε και ρόλο σε σειρά της τηλεόρασης, όπου και διακρίθηκε...
Elena Russo
Από τις μεγάλες... αδυναμίες του Σίλβιο, αποτέλεσε πέτρα του σκανδάλου για ένα από τα δεκάδες σκάνδαλα στα οποία ενεπλάκη ο πανίσχυρος άνδρας της Ιταλίας. Η Russoείναι μια από τις πέντε γυναίκες που έχουν αναφερθεί στις "κασέτες του Σίλβιο", όπου ο Μπερλουσκόνι μιλάει με έναν φίλο που δουλεύει στην τηλεόραση και του ζητάει να βρει δουλειά "στις μικρές του πεταλουδίτσες".
Eleonora και Imma De Vivo
"Δίδυμος μπελάς...". Οι αδερφές DeVivo, συμμετείχαν στην ιταλική εκδοχή του γνωστού reality"Survivor", το οποίο παιζόταν σε κανάλι ιδιοκτησίας του Μπερλουσκόνι. Ο τελευταίος δεν άργησε να τις... ξεχωρίσει και αμέσως τους έδωσε προαγωγή. Λίγο αργότερο οι δίδυμες έλεγαν μαζί με τον καιρό στο ίδιο κανάλι...   
Micaela Biancofiore
Βουλευτίνα του κόμματος του Μπερλουσκόνι και μέλος της Ιταλικής βουλής, η ώριμη αλλά άκρως εντυπωσιακή Micaela, πολιορκήθηκε για ένα διάστημα από τον Μπερλουσκόνι, χωρίς να γνωρίζουμε εάν... υπέκυψε τελικά στον θαυμασμό του. Ήταν πάντως από τις αγαπημένες βουλευτίνες του Σίλβιο...
Mara Carfagna
Πρώην μοντέλο και showgirl, με πολλές προκλητικές φωτογραφήσεις στο ενεργητικό της, αποτέλεσε έναν από τους "κρυφούς άσους" του κόμματος του πρώην καβαλιέρε. Όχι μόνο κατάφερε να μπει στη βουλή, αλλά η 38χρονη μελαψή καλλονή, έγινε και υπουργός. "Αν δεν ήμουν παντρεμένος, θα σε παντρευόμουν τώρα αμέσως", της είπε ο Σίλβιο και ποιός μπορεί να τον αδικήσει...
Noemi Letizia.
Μία από τις αγαπημένες... πεταλουδίτσες του Σίλβιο η πανέμορφη ηθοποιός και μοντέλο. Στο πάρτι των 18ων γενεθλίων της, ο πρώην προθυπουργός ήταν παρών, ενώ σύμφωνα με τα δημοσιεύματα αυτή τον αποκάλεσε "Papi", ενώ σε εκείνο το πάρτι ο Μπερλουσκόνι της χάρισε ένα χρυσό μενταγιόν με διαμάντια.
Veronica Lario
Η γυναίκα που έχει... τραβήξει τα περισσότερα. Η πρώην ηθοποιός και πρώην σύζυγος του Μπερλουσκόνι, έφαγε το... κέρατο με το κουτάλι, όμως έλαβε και μια δημόσια συγνώμη για τα όσα πέρασε το 2007. Το 2012 το δικαστήριο όρισε διατροφή 3 εκκατομύρια ευρώ το μήνα από τον άντρα της.
Angela Sozio
Σάλος είχε ξεσπάσει με τη φωτογραφία της ηθοποιού καθισμένη στα γόνατα του Μπερλουσκόνι, στη βίλα του στη Σαρδηνία. Η πληθωρική κοκκινομάλλα, συμμετείχε στο reality"Big Brother" της Ιταλίας και για ένα διάστημα ήταν τακτική θαμώνας και μόνιμη... επισκέπτρια των ενδότερων του πρωθυπουργού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση