GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σφοδρή αντίδραση της Ένωσης Ιατρών Μαγνησίας στην απόφαση να τεθεί σε αργία ο πρόεδρος της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ): Μετά τα τελευταία γεγονότα που ...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών του Νοσοκομείου και των Κέντρων Υγείας Μαγνησίας (ΕΙΝΚΥΜ):

Μετά τα τελευταία γεγονότα που διαδραματίστηκαν στον χώρο της υγείας και μετά την εντολή του Υπουργού για τοποθέτηση σε αργία του προέδρου της ΕΙΝΚΥΜ κου Χαυτούρα, το ΔΣ του συλλόγου των νοσοκομειακών ιατρών θέλει να τονίσει για ακόμα μια φορά την αμέριστη συμπαράσταση στον κύριο Χαυτούρα, που αδίκως βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Οι γιατροί θα είναι στο πλάι του και θα τον στηρίζουμε ηθικά μέχρι να δωθεί επιτέλους ένα τέλος σε αυτή την άδικη διαπόμπευση του ονόματός του.

Είναι γνωστό, ότι το θέμα για το οποίο ο κος Χαυτούρας τέθηκε σε αργία από το υπουργείο, έχει διευθετηθεί, και το υπηρεσιακό συμβούλιο έχει αποφανθεί και έχει αθωώσει τον πρόεδρο της ΕΙΝΚΥΜ.

Απορούμε λοιπόν για ποιο λόγο το υπουργείο λειτουργεί έτσι και θέτει σε αργία έναν γιατρό που όχι μόνο έχει δώσει το πάν για τον συμπολίτη του, που νυχθημερόν παλεύει και χειρουργεί σώζοντας ζωές, που ανεξαρτήτως εάν εφημερεύει ή όχι βρίσκεται στο νοσοκομείο άμεσα σε κάθε κάλεσμα των συναδέλφων του για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, που είναι απλήρωτος όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί του, απο την προηγούμενη διοίκηση, χαρακτηρισμένοι ως ¨αντάρτες¨, για πολλούς μήνες! Απορούμε λοιπόν για ποιο λόγο στερεί ο υπουργός από τον λαό της Μαγνησίας έναν τέτοιον άνθρωπο!!

Θα πρέπει να μάθουν οι πολίτες, ότι θέτοντας σε αργία τον κο Χαυτούρα, αδίκως επαναλαμβάνουμε, το νοσοκομείο για πάνω από δεκαπέντε ημέρες το μήνα, είναι ακάλυπτο από νευροχειρουργό.

Απαιτούμε την διεκπεραίωση της υπόθεσης με την άμεση σύγκλειση του πειθαρχικού συμβουλίου ώστε να φτάσει σε ένα τέλος αυτή η αδικία που εκτελείται απέναντι σε έναν σεβαστό επιστήμονα, άξιο συνάδελφο και προ πάντων ηθικό οικογενειάρχη!

Το ΔΣ της ΕΙΝΚΥΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση