GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιους προτείνει ο Καψής για το εποπτικό συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ

Η Άννα Δαμιανίδη, ο Ανδρέας Ζούλας, η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, ο Λουκάς Καρυτινός, ο Σίμος Σιμόπουλος, ο Θεόδωρος Φορτσάκης και ο Χρήστος Χ...

Η Άννα Δαμιανίδη, ο Ανδρέας Ζούλας, η Τατιάνα Καραπαναγιώτη, ο Λουκάς Καρυτινός, ο Σίμος Σιμόπουλος, ο Θεόδωρος Φορτσάκης και ο Χρήστος Χωμενίδης είναι τα πρόσωπα που προτείνονται προς το υπουργικό συμβούλιο για να στελεχώσουν το εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του υφυπουργού Παντελή Καψή "η συγκρότηση του Εποπτικού Συμβουλίου της Νέας Ελληνικής Ραδιοφωνίας, Ίντερνετ και Τηλεόρασης αποτελεί το πρώτο μεγάλο βήμα για την εφαρμογή του νόμου που πρόσφατα ψηφίστηκε για τη Νέα Δημόσια Ραδιοτηλεόραση".
"Βασικός στόχος είναι η θεσμική κατοχύρωση της ανεξαρτησίας της και η αναδιάρθρωσή της με βάση την αξιοκρατία και τη διαφάνεια ώστε να ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη δημόσια αποστολή της", προσθέτει η ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση