GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανέκδοτο: Όταν ο πατέρας είναι δημόσιος υπάλληλος...

Ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο συζητάνε... Λέει λοιπόν το κινεζάκι: - Καλά μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμε...

Ένα κινεζάκι, ένα αμερικανάκι και ένα ελληνόπουλο συζητάνε...
Λέει λοιπόν το κινεζάκι:
- Καλά μιλάμε, ο πατέρας μου δουλεύει 100 χιλιόμετρα μακριά από εδώ αλλά με το καινούριο τρένο 3 σχολάει και 15:02 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Καλό, λέει το αμερικανάκι, αλλά εμένα ο πατέρας μου δουλεύει στη Nasa ξέρετε, και με τον καινούριο πύραυλο, δουλεύει στο φεγγάρι. 2 σχολάει, 14:00 το τραπέζι είναι στρωμένο!
- Τι μου λέτε ρε, λέει το ελληνόπουλο.
Εμένα ο πατέρας μου είναι δημόσιος υπάλληλος. Σχολάει στις 3 και στις 14:30 έχουμε ήδη φάει...

2 σχόλια

  1. ΠΡΟΣΟΧΉ:Τα λαμόγια είναι ΕΔΩ σας μιλούν για ιδιωτικές ασφάλειες ..ο αδελφός του πρώην υπουργού ΣΗΦΗ ΒΑΛΥΡΑΚΗ και πρόεδρος της ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ διεθνής ένωση ΕΙΝΑΙ έτοιμοι να βαρεσουν κανόνι..... Ο ΔΕ εκπροσώπος τους στην Κρήτη κ. Παπουτσάκης {χρόνια πρόεδρος στην Π.Α.Ε Εργοτελη και ο φίλος και κουμπάρος του κ. Γγαγκάστη που θέλουν και την Ε.Π.Ο σήμερα κ. Τζορτζωγλου να μας πει αν έχουν κανένα ρόλο σε αυτές τις ιστορίες ΚΑΙ ΘΈΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΟΟΟ !!!!}

    http://www.zarpa.gr

    Αναστάτωση στον πολύπαθο χώρο των ασφαλειών αυτοκινήτου προκάλεσε δημοσίευμα ιστοσελίδας σύμφωνα με το οποίο η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε την Παρασκευή διοικητικά μέτρα κατά ασφαλιστικής εταιρείας με δεκάδες χιλιάδες πελάτες.

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας www.nextdeal.gr, η Τράπεζα της Ελλάδας έλαβε διοικητικά μέτρα κατά της εταιρείας «Διεθνής Ένωση».

    Σύμφωνα με το κείμενο της απόφασης, οι μέτοχοι της εταιρείας καλούνται να καλύψουν άμεσα –μέχρι τις 15 Ιουλίου- αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 6,42 εκατομμυρίων ευρώ.

    Το κείμενο της απόφασης είναι ιδιαίτερα αυστηρό καθώς μέχρι να καλυφθεί η αύξηση η εταιρεία, όπως αναφέρει η απόφαση- πρέπει να αναστείλει τις ασφαλιστικές εργασίες για όλους τους κλάδους στους οποίους δραστηριοποιείται.

    Δηλαδή, απαγορεύεται να εκδώσει νέα συμβόλαια, να ανανεώσει ασφαλιστικές καλύψεις ή να προχωρήσει σε πρόσθετες τροποποιητικές πράξεις επί των ήδη υφιστάμενων συμβολαίων.

    Το ποιο θα είναι το μέλλον της εταιρείας θα φανεί εντός των επόμενων δύο εβδομάδων. Η Διεθνής Ένωσις, δραστηριοποιείται εκτός από την ασφάλιση αυτοκινήτου και στους υπόλοιπους κλάδους όπως είναι η ασφάλιση κατοικίας, επιχειρήσεων, σκαφών κλπ.

    Σε περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με τη λειτουργία της επιχείρησης, οι οδηγοί θα καλυφθούν για έναν μήνα από το ταμείο. Το τελευταίο λουκέτο που είχε μπει στην αγορά ήταν αυτό της Evimaτον περασμένο Φεβρουάριο και τότε είχαν μείνει στον αέρα περίπου 270.000 οδηγοί...

    ρε λαμογια παντού είστε χωμένοι; ρε χαμένοι;....ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ..ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. ΨΑΓΜΕΝΟΣ:Προχθές έγραφα σε σχόλιο για την Ευρωπαική Πίστη για 100άρες και μεσαιωνικούς ισολογισμούς...
    Προχθές έγραφα ότι η αδιαφάνεια της ΕΠΕΙΑ και ΔΕΙΑ μας κατάντησε αναλυτές (μαγειρεμένων) ισολογισμών...

    Σήμερα γράφω "you cannot teach new tricks to an old dog". Οι παλαιάς κοπής ιδιοκτήτες ασφαλιστικών αρνούνται να μπουν στο κλίμα.

    Ανασύρω από παλιά μου σχόλια στο nextdeal.gr τα εξής

    1. Δεν θα μείνει ζωντανή καμία ασφαλιστική από αυτές που είχαν ιδρύσει σύνδεσμο "ελληνικών συμφερόντων". Είναι όλες προγραμμένες.
    2. Θα ακολουθήσουν οι υπόλοιπες ελληνικές που δεν έχουν μπάρμπα στη Κορώνη.
    3. Έρχονται δύο-τρία ΜΠΑΜ σε μεγάλες μεσιτικές που θα αποτελειώσουν τις αυτοκινητο-εταιρίες.
    4. "Καλά κάνει η ΔΕΙΑ και παίρνει την είσπραξη απο τους διαμεσολαβούντες". Ήξερα τι έγραφα και ας τα έβαλε μαζί μου ο Μιχάλης από την Ρόδο.

    Όποιος νομίζει ότι θα την βγάλει καθαρή με την ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ Τ.Τ.Ε. είναι ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ.

    Αυτοί που έμαθαν να "κονομάνε" από τα συνεργεία (δικά τους πολλές φορές", από τις πέτσινες ζημιές, τις "στημένες" δικαστικές αποφάσεις, από τις ιδιόκτητες μεσιτικές τους ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ.

    ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ!

    Μην παραπληροφορείστε οι αναγνώστες από την απόφαση! 28 στρογγυλά εκατομμυριάκια ζητάνε από την Διεθνή Ένωση. Τα 8 ήτανε για την παράταση ζωής. Τα ρέστα είναι για να καλυφθούν τα αποθέματα που λείπουν. Από που έρχεται η διαφορά; Από ενεργητικό που μετράει στη φερεγγυότητα αλλά δεν μπαίνει σε ασφαλιστική τοποθέτηση.
    Τι νάναι, τι νάναι;
    Mάλλον είναι οφειλόμενα ασφάλιστρα και χρεωστικά πρακτόρων. Θα το επαληθεύσω και θα επανέλθω.

    (Ξανα)μίλησα και αμαρτία ουκ έχω.


    Η ΑΠΌΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΆΕΙ ΦΥΛΑΚΉ ; .....ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΠΆΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΠΡΩΞΕΤΕ ΌΛΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΆ ΜΑΣ!!ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΤΙ; ΚΑΝΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ ;;; ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ..


    http://www.nextdeal.gr/%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/%CE%99%CE%B4%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%91%CF%83%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B9%CF%83%CE%B7/item/15690-%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%9A%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%9F-%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%94%CE%99%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%97%CE%A3-%CE%95%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%99%CE%A3-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%A4%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B5%CE%B6%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1%CF%82.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση