GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ματαιώνεται ο διορισμός Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα; Πώς αντέδρασε ο ίδιος...

Την άγνοια του περί ακύρωσης του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα εξέφρασε ο Χρήστος Παπουτσής, μετά τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν ...

Την άγνοια του περί ακύρωσης του διορισμού του στην Παγκόσμια Τράπεζα εξέφρασε ο Χρήστος Παπουτσής, μετά τα δημοσιεύματα τα οποία θέλουν το Μέγαρο Μαξίμου να τον τοποθετεί στον «πάγο» λόγω αντιδράσεων στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.
Οπως αναφέρουν τα Νέα σε δημοσίευμα τους, ο διορισμός του Χρήστου Παπουτσή ως εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα η οποία ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών στη βάση του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται να ακυρωθεί μετά από μια «δεύτερη σκέψη» της κυβέρνησης.
Ωστόσο ο ίδιος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ δήλωσε: «Δεν έχω να σχολιάσω τίποτε. Γνωρίζω μόνο αυτό που έχει ανακοινωθεί για τον διορισμό μου».

1 σχόλιο

  1. Βασικά το ερώτημα δεν είναι ποιον προσλαμβάνει, αλλά γιατί τον προσλαμβάνει. Έτσι και στην περίπτωση του κ.Παπουτσή είναι γιατί δεν τον προσέλαβαν.
    Κάτι παραπλήσιο για να καταλάβουμε τι συμβαίνει ας δούμε την υπόθεση
    Hiring in China by JPMorgan Under Scrutiny:
    http://dealbook.nytimes.com/2013/08/17/hiring-in-china-by-jpmorgan-under-scrutiny/?hp&_r=1
    Προσλαμβάνω το γιό σου για να μου κάνει χάρες το.... κράτος σου.


    Καπετάν Μακρύς. Τα "βουνά" θα ισοπεδωθούν και οι "πεδιάδες" θα υψωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση