GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Ρόδο η καταστροφικότερη φωτιά του καλοκαιριού

Στην Ρόδο σημειώθηκε η πιο καταστροφική πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού, όπου κάηκαν συνολικά 42.270 στρέμματα, όπως προκύπτει από τα ...

Στην Ρόδο σημειώθηκε η πιο καταστροφική πυρκαγιά του φετινού καλοκαιριού, όπου κάηκαν συνολικά 42.270 στρέμματα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που καταγράφονται από το... ευρωπαϊκό σύστημα δορυφορικής κατόπτευσης και καταγραφής δασικών πυρκαγιών (EFFIS).

Επιπλέον μεγάλη έκταση, που υπολογίζεται στα 18.810 στρέμματα, έκαψε η φωτιά που εκδηλώθηκε στις 29 Ιουλίου στην περιοχή Μοιρών Ηρακλείου Κρήτης.

Στην Σέριφο η πυρκαγιά «αφάνισε» 13.210 στρέμματα αγροτοδασικής έκτασης, ενώ στη Θάσο η πυρκαγιά αποτέφρωσε τελικώς 11.860 στρέμματα δάσους.

Στην πυρκαγιά της 3ης Αυγούστου στο Πόρτο Ράφτη κάηκαν τελικώς 4.930 στρέμματα δάσους και σε εκείνη των Κυθήρων, την ίδια μέρα, 3.330 στρέμματα.

Η φωτιά της 7ης Αυγούστου στην Βαρυμπόμπη έκαψε τελικώς 1.820 στρέμματα κυρίως πευκοδάσους, ενώ η πρόσφατη φωτιά στην Ανδρο έκαψε 2.150 στρέμματα.
lamiastar.gr

1 σχόλιο

  1. Αληταρία!!!!!

    Μόνο ξεφτιλισμένοι, προσκυνημένοι, αλήτες, κίναιδοι, χαραμοφάηδες, άτιμοι, γουρουνόφατσες, κοπρολάγνοι, σκοταδιστές, ακαμάτηδες, κλέφτες, κερατάδες, μαλακιστήρια, μολυντήρια, λεχρίτες,πανούργοι, πιθικομούρηδες, ξετσίπωτοι, βρωμολάγνοι και όσοι φιλούνε κατουρημένες ποδιές από το πρωί μέχρι το βράδυ,
    θα μπορούσανε να συντάξουνε και να αποδεχτούν αυτόν τον καινούριο νόμο για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις, ή και να κάνουν τις ΠΑΠΙΕΣ! ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ…..
    Ποιος διασφαλίζει ΑΤΙΜΟΙ ότι στα ιδιωτικά σχολεία δεν θα γίνετε το έλα να δεις με τις βαθμολογίες εντός του σχολείου που όπως λέει ο νόμος θα λαμβάνονται υπ’ όψιν; Ποιος διασφαλίζει άθλιας γέννας αποβράσματα ότι ο βαθμολογών δεν θα λαμβάνει υπ’ όψιν του την οικονομική – κοινωνική - πολιτική θέση των γονέων;
    Ποιος διασφαλίζει ότι ακόμη και στα Δημόσια Σχολεία δεν θα υπάρχει συναλλαγή μεταξύ γονιών και καθηγητών;
    Δεν έχετε ακούσει για δωράκια ακόμη και από το Δημοτικό;
    Μήπως ξαφνικά οι καθηγητές γίνανε άγγελοι;
    Και ακόμη για τους καθηγητές και τις καθηγήτριες¨ ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ Πανελλήνιες να εξαιρούνται από ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΦΡΟ!

    Όμως Αθλιότεροι των Αθλιοτέρων σας πείραζε που ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΖΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑΝ, ΣΠΑΝΙΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΛΗΘΗΚΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΟΙ, ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ, ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ
    ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΟΜΑΘΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΕΚΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΙΚΑΝΑ ΝΑ ΚΟΠΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΥΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΟΙ ΣΧΟΛΑΡΧΕΣ ΕΣΚΥΒΑΝ ΥΠΟΤΑΧΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ.ΣΤΟΝ ΠΙΣΙΝΟ ΤΟΥΣ.!

    Φτου σας Αλήτες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση