GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα προηγμένα πιο ελαφρά κράνη για τον Στρατό των ΗΠΑ

Σε μία αμερικανική εταιρία, την ArmorSource, ανέθεσε ο Στρατός των ΗΠΑ σύμβαση ύψους 92.681.250 δολαρίων ΗΠΑ για την προμήθεια χαμηλού ...

Σε μία αμερικανική εταιρία, την ArmorSource, ανέθεσε ο Στρατός των ΗΠΑ σύμβαση ύψους 92.681.250 δολαρίων ΗΠΑ για την προμήθεια χαμηλού βάρους, προηγμένων κρανών μάχης... LW ACH (Lightweight, Advanced Combat Helmet).

Η σύμβαση είναι διετούς διάρκειας, σταθερής τιμής και μη προκαθορισμένων χρονοδιαγράμματος παραδόσεων / ποσοτήτων προς παράδοση. Αποτελεί την πρώτη παραγγελία για την τελευταία έκδοση του κράνους που η εταιρία έχει τυποποιήσει ως AS-505 (στη φωτογραφία απεικονίζεται η έκδοση AS-500).

Σημειώνεται, ότι το LW ACH έχει αναπτυχθεί στο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ και της βιομηχανίας για τη μείωση του φόρτου μάχης του μαχητή. Η έκδοση AS-505, ενώ σε σχέση με το ACH έχει μειωμένο βάρος κατά περίπου 115 γραμμάρια ώστε να ελαττώσει τις φορτίσεις στην κεφαλή και τον λαιμό του μαχητή, εν τούτοις παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας.

Με βάση τον ισχύοντα προγραμματισμό οι παραδόσεις των LW ACH στην υπηρεσία αμυντικής λογιστικής υποστήριξης (DLA: Defense Logistics Agency) θα γίνουν το τρίτο τρίμηνο του 2014.
defence-point.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση