GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεσμεύσεις Μιχελάκη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Τη δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες οριζόντιες περικοπές στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος...



Τη δέσμευση ότι δεν θα υπάρξουν άλλες οριζόντιες περικοπές στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο οποίος...

πλήττεται ήδη βαριά από τη διαδικασία της διαθεσιμότητας-κινητικότητας των εργαζομένων του δημοσίου τομέα, έδωσε ο αρμόδιος Υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στην εκπομπή “Πρωινό MEGA”, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τη Ράνια Τζίμα.

Ο Γιάννης Μιχελάκης έχει, μαζί με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη, κεντρικό ρόλο στην επιτυχή έκβαση της παραπάνω μνημονιακής υποχρέωσης που έχει αναλάβει η χώρα, προκειμένου να συνεχιστεί ομαλώς η χρηματοδότηση της Ελλάδας από τον μηχανισμό στήριξης του Μνημονίου, και μέχρι σήμερα σηκώνει το βάρος της ειλικρινούς και αξιόπιστης διαπραγμάτευσης με τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο Υπουργός Εσωτερικών διατύπωσε ακόμη την εκτίμηση ότι ποσοστό περίπου 10% από τους δημοτικούς αστυνομικούς, οι οποίοι μπαίνουν σε καθεστώς διαθεσιμότητας-κινητικότητας, θα μπορούσαν να παραμείνουν στους ΟΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση