GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το γύρο του κόσμου έκανε το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη...

Το πρόβλημα με το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη και η Θηρασιά, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε γεννήτρια στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕ...

Το πρόβλημα με το μπλακ άουτ στη Σαντορίνη και η Θηρασιά, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε γεννήτρια στη μονάδα ηλεκτροπαραγωγής της ΔΕΗ στη Σαντορίνη που τροφοδοτεί τα δύο νησιά με ηλεκτρική ενέργεια απασχόλησε τα διεθνή ΜΜΕ.
Η διακοπή ρεύματος άουτ άφησε έναν από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς χωρίς ρεύμα, στην αιχμή της τουριστικής περιόδου.
Η βρετανική Guardian αναφέρει χαρακτηριστικά "Δείπνο με κεριά και ζεστή μπύρα για τους επισκέπτες στο ελληνικό θέρετρο της Σαντορίνης".
Το πρακτορείο Reuters σημείωνε "Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί από την πυρκαγιά, τα αίτια της οποίας δεν έγιναν αμέσως γνωστά ενώ οι αρχές δήλωσαν ότι το ελληνικό πολεμικό ναυτικό θα μεταφέρει γεννήτριες στο νησί από νωρίς την Τετάρτη".
Η Washington Post τονίζει 'Η Σαντορίνη είναι ένας από τους κύριους τουριστικούς προορισμούς στην Ελλάδα, έχοντας προσελκύσει πέρσι περίπου 1,7 εκατομμύρια επισκέπτες. Είναι διάσημο για τη θέα του ηλιοβασιλέματος από τα παραθαλάσσια βράχια του', επισημαίνουν τα δυο δημοσιεύματα.
Το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρει 'Το ελληνικό νησί της Σαντορίνης, ένας από τους δημοφιλέστερους ταξιδιωτικούς προορισμούς της χώρας, χτυπήθηκε την Τρίτη από μια σαρωτική έλλειψη ενέργειας, ύστερα από πυρκαγιά στο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας του νησιού".
Το FoxNews τονίζει "Η Σαντορίνη είναι γνωστή για τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα και τα γραφικά χωριά της που βρίσκονται σκαρφαλωμένα στους βράχους της. Αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους προορισμούς, που προσελκύει χιλιάδες επισκεπτών κάθε χρόνο".
Τέλος το ιταλικό πρακτορείο RaiNews έκανε λόγο για ταλαιπωρία των επισκεπτών του νησιού, που διανύει την πιο έντονη τουριστική περίοδό του, ενώ επισήμανε πως η ΔΕΗ πρόκειται να αποστείλει άμεσα γεννήτριες ώστε να ενισχυθεί το σύστημα ηλεκτροδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση