GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Ορέστης Τζιόβας κάνει γυμνισμό

«Έχω κάνει πολλές φορές γυμνισμό», λέει ο ηθοποιός Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις...


«Έχω κάνει πολλές φορές γυμνισμό», λέει ο ηθοποιός
Ο Ορέστης Τζιόβας μίλησε στο Down Town Κύπρου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις σχέσεις και γιατί επιλέγει συντρόφους μέσα από το εργασιακό του περιβάλλον, ακόμη αποκάλυψε πως του αρέσει να κάνει γυμνισμό.

«Έχω κάνει πολλές φορές γυμνισμό. Εντάξει, δεν θα βγάλω τα ρούχα μου σε μία οργανωμένη πλαζ αλλά, αν είμαι σε μία απομονωμένη παραλία, μου αρέσει να κάνω μπάνιο γυμνός. Είναι υπέροχη η αίσθηση τού να κολυμπάς γυμνός. Νιώθεις σαν ζώο» και συμπλήρωσε: «Δεν θα βγω γυμνός μπροστά σε κόσμο. Οι παραλίες που επιλέγω είναι πιο απόμερες», δήλωσε ο ηθοποιός στο περιοδικό.

Όσον αφορά τις ερωτικές σχέσεις ο Ορέστης παραδέχτηκες πως: « Ίσως είναι πιο εύκολο για έναν ηθοποιό να προσεγγίσει μία συνάδελφό του, από τη στιγμή που κινούνται στον ίδιο χώρο». Ακόμη δηλώνει ανοιχτός στο θέμα του γάμου και λέει: « Δεν είναι ότι είμαι αρνητικός στο θέμα του γάμου, αλλά δεν με αφορά και τόσο. Για μένα ο γάμος είναι απλά ένα πάρτι, όπου γιορτάζεις με τους φίλους την ευτυχία σου. Η σχέση είναι που μετρά…»


protothema.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση