GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουίκ: "Δεν έχουμε λόγο να ανοίγουμε κουβέντα για μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ"

Συνέντευξη στο μεσημεριανό  δελτίο ειδήσεων του Real Fm και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο έδωσε σήμερα (1.8.2013) ο Βουλευτής ...



Συνέντευξη στο μεσημεριανό  δελτίο ειδήσεων του Real Fm και το δημοσιογράφο Γιάννη Παπαδόπουλο έδωσε σήμερα (1.8.2013) ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σας παραθέτουμε και τα βασικότερα σημεία των απαντήσεών του:

«Έχω εκφράσει και στο παρελθόν, επανειλημμένως, τη διαφωνία μου να ανοίγουμε θέματα για μετεκλογικές συνεργασίες, όταν δεν ξέρουμε πότε και με ποιά δεδομένα θα γίνουν εκλογές και τί θα προκύψει από πλευράς πολιτικών σχηματισμών μέσα από τις κάλπες.

Μου ζητάτε να σχολιάσω τη σημερινή συνέντευξη του συναδέλφου μου Νότη Μαριά για «υπό όρους μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ». Αφορούν δικές του θέσεις οι οποίες δεν με εκφράζουν.

Το χω ξαναπεί: Δεν έχουμε κανένα λόγο να ανοίγουμε κουβέντα για μετεκλογική συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Έστω και υπό όρους. Ακολουθώ τις θέσεις του Πρόεδρου μας Πάνου Καμμένου οι οποίες, όπως έχετε διαπιστώσει, είναι πολύ προσεκτικές και μετρημένες, χωρίς να ξεχνώ και τα όσα είπε για «νέο Σοβιέτ παλαιού τύπου».

Και επειδή με ρωτάτε και για τις σημερινές δηλώσεις του συναδέλφου Παύλου Χαϊκάλη για «κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας με Κώστα Καραμανλή πρωθυπουργό και Αλέξη Τσίπρα αντιπρόεδρο», επαναλαμβάνω ότι εγώ τέτοια θέματα δεν τα ανοίγω.

Η ψυχολογία μου μου επιτάσσει να μην γίνομαι εγώ ουρά του άλλου, αλλά οι άλλοι, αναγνωρίζοντας τις θέσεις μου, να γίνονται ουρά δική μου.

Αυτό, μεταφράζεται και στο τι πιστεύω για την πολιτική και τη στρατηγική των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Είναι γεγονός ότι αισθάνομαι άβολα κάθε φορά που δεν υπάρχει μία αρμονία στις θέσεις μας, αλλά νιώθω πάρα πολύ βολικά να υπηρετώ και να προβάλλω τις προτάσεις που έχουμε οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ για να βγει η Ελλάδα από την κρίση. Και αυτό κάνω τρέχοντας σε όλη τη χώρα, αλλά και μέσα στο Κοινοβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση