GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ολοκληρώθηκε η εθελοντική δασοπροστασία «μπαίνω σε δράση» από την ΟΝΝΕΔ (και στη Μαγνησία)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εθελοντικής δασοπροστασίας, στα πλαίσια της πανελλαδικής πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ με θέμα την προστασία το...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση εθελοντικής δασοπροστασίας, στα πλαίσια της πανελλαδικής πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ με θέμα την προστασία του περιβάλλοντος.
Ομάδα εθελοντών βρέθηκε στις 9:30 στην περιφέρεια Θεσσαλίας όπου ενημερώθηκε από τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού , Περιβάλλοντος και Βορείων Σποράδων Γιώργο Καλτσογιάννη σχετικά. Χαρακτηριστικά ο κ.Καλτσογιάννης ανέφερε πως ” η πρόληψη είναι το καλύτερο μετρό προστασίας γι´ αυτό και πραγματοποιούνται καθημερινά συχνές βάρδιες δασοπροστασίας οχί μόνο από τα αρμόδια όργανα αλλά και από 3 εθελοντικούς φορείς”, επισήμανε δε ότι οι Β.Σποράδες είναι η περιοχή οπού κινδυνεύει περισσότερο ο νομός την φετινή χρονιά λόγω των ισχυρών ανέμων. Έπειτα τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Οννεδ Μαγνησίας Χρήστος Χρόνης τονίζοντας πως αυτή η δράση είναι συνέχεια προηγούμενων δράσεων της Οννεδ Μαγνησίας που στόχος τους είναι η ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων πάνω σε κοινωνικά και περιβαλλοντικά θέματα . Μετά την λήξη της συνάντησης ακολούθησε βάρδια δασοπροστασίας στο λόφο Γορίτσας.
Σκοπός της δράσης είναι η δραστηριοποίηση της κοινής γνώμης στο ζήτημα της διαφύλαξης του φυσικού μας πλούτου, ο οποίος αποτελεί και εθνική μας κληρονομιά.
Στόχος είναι η συνέχιση τέτοιων δράσεων, που προάγουν την αγάπη για τον τόπο μας και την ανιδιοτελή προσφορά μας στην τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση