GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην οδό «Γρηγορίου Ε'» στην Τρίπολη

Για ακόμη μια μέρα στην οδό Γρηγορίου Ε' επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όταν...


Για ακόμη μια μέρα στην οδό Γρηγορίου Ε' επικράτησε κυκλοφοριακό κομφούζιο, όταν...

ένα φορτηγό είχε παρκάρει παράνομα και ένα διερχόμενο φορτηγό δεν χωρούσε να περάσει από το σημείο, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί "ουρά" αυτοκινήτων από την είσοδο του Επισκοπείου μέχρι την πλατεία Κολοκοτρώνη!

Τα κορναρίσματα και η σύγχυση των οδηγών ήταν φυσικό επακόλουθο...

Δεν είναι η πρώτη φορά που στη συγκεκριμένη οδό γίνεται της κακομοίρας, δεδομένου ότι στη μία πλευρά της υπάρχουν πλαστικά κολονάκια που εμποδίζουν το παρκάρισμα, σε κάποια σημεία της απέναντι πλευράς επίσης υπάρχουν κολονάκια και κάποιοι ιδιώτες καταλαμβάνουν με τελάρα ή με οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο, θέσεις parking επί ώρες.

Το απόλυτο μπάχαλο λοιπόν... Ο καθένας κάνει κατάληψη δημοσίου χώρου για όσο αυτός θέλει, φορτηγά τροφοδοσίας κυκλοφορούν στο κέντρο κάνοντας τη δουλειά τους ό,τι ώρα θέλουν, περνώντας ανενόχλητα κιόλας ακόμα και πάνω από την πλατεία Πετρινού και το πεζοδρομημένο κέντρο και όλοι τσακώνονται μεταξύ τους γιατί; Διότι δεν εφαρμόζει κανένας καμία απόφαση και νόμο!

kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση