GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστροφή στο σχολείο – Κάντε την διασκεδαστική!

Οι μικροί μας μαθητές επέτρεψαν και αναμένουν με λαχτάρα να χτυπήσει το πρωινό κουδούνι του σχολείου! Αν θέλετε να κάνετε λίγο πιο γλυκιά...



Οι μικροί μας μαθητές επέτρεψαν και αναμένουν με λαχτάρα να χτυπήσει το πρωινό κουδούνι του σχολείου!


Αν θέλετε να κάνετε λίγο πιο γλυκιά την προσμονή και λίγο πιο διασκεδαστική αν θέλετε, δοκιμάστε να παίξετε με θέμα το «σχολείο».

Μπορείτε για παράδειγμα να φτιάξετε μια ωραία χάρτινη αλυσίδα με τις ημερομηνίες της εβδομάδας μέχρι την ημέρα του Αγιασμού! Θα χρειαστείτε μόνο χαρτί, μαρκαδόρο και φωτογραφίες ώστε να είναι πιο χρωματιστό. Κολλήστε στην πόρτα στου παιδιού υπνοδωματίου και κάθε μέρα ου περνάει κόβετε την αντίστοιχη ημερομηνία.

Μια ακόμη όμορφη ιδέα είναι να φτιάξετε μαζί με το παιδί ένα όμορφο δώρο για την δασκάλα. Μην αγοράσετε κάτι από μαγαζί γιατί έτσι θα είναι εντελώς απρόσωπο! Φτιάξτε μια όμορφη κατασκευή, όπως για παράδειγμα μια όμορφη μολυβοθήκη για την έδρα της τάξης!

Φυσικά μην ξεχάσετε να πάτε μαζί για όλες τις αγορές της γραφικής ύλης! Βάλτε του ένα χρηματικό όριο και αφήστε το διαλέξει αυτά που θέλει!

Με αυτούς τους τρόπους και άλλους μπορείτε να κάνετε την επιστροφή των παιδιών να φαίνεται πιο ευχάριστη! Δοκιμάστε το!


motherblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση