GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εριξαν αυγά στον Εντ Μίλιμπαντ...

Με αυγά "υποδέχτηκαν" τον ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αγορά στο Λονδίνο. Τουλάχιστον έν...

Με αυγά "υποδέχτηκαν" τον ηγέτη των Εργατικών Εντ Μίλιμπαν κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε αγορά στο Λονδίνο.
Τουλάχιστον ένα από τα αυγά που του πέταξε κάποιος πολίτης πέτυχε τον ηγέτη των Εργατικών στο κεφάλι.
"Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν" σχολίασε ο Εντ Μίλιμπαν, που δεν φάνηκε να τον πτοεί το περιστατικό, καθώς μίλησε με μικροπωλητές στην αγορά στο Walworth.
"Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει και είμαι βέβαιος πως δεν θα είναι και η τελευταία. Πάντα ψάχνω νέους τρόπους για να βρίσκομαι κοντά με τους ψηφοφόρους", επισήμανε.
Ο άνδρας που του πέταξε τα αυγά απομακρύνθηκε, αφού αυτοπαρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους ως Dean Porter και σημείωσε πως θα πρέπει να σταματήσουν να χαρίζονται στις τράπεζες.
"Δεν τον πιστεύω καθόλου. Αν είσαι φτωχός, θεωρείσαι βάρος. Αυτό για το οποίο νοιάζονται είναι οι τράπεζες", συμπλήρωσε.

1 σχόλιο

  1. YΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΜΑΡΙΑ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΑΝΕΛΕΗΤΟΙ ΣΚΕΤΑ ΚΤΗΝΗ.ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΟΜΑΡΙ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΑΤΥΧΟ ΠΑΙΔΙ .ΟΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΑΘΗΝΑΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΕΚΟΒΑΝ ΣΩΡΗΔΟΝ ΚΛΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΟΥΝ ΦΘΗΝΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΣΕΤΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ .ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΑ ΚΤΗΝΗ. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση