GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο στέλεχος έκανε πρόταση στον Άδωνι να αναλάβει αμισθί την διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας;

Η επιστολή εκτός από τον Υπουργό Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες εστάλη και στον Πρωθυπουργό - Τι δήλωσε η ίδια η αποστολέας στο Lami...


Η επιστολή εκτός από τον Υπουργό Υγείας, σύμφωνα με πληροφορίες εστάλη και στον Πρωθυπουργό - Τι δήλωσε η ίδια η αποστολέας στο LamiaReport...
Κι όμως εκτός από τα golden boys, που προσπαθούν ακόμα και σήμερα να αρπάξουν όσα περισσότερα μπορούν από το δημόσιο, υπάρχουν στελέχη που θέλουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο δημόσιο και μάλιστα αμισθί.

Ο λόγος για την Βιργινία Στεργίου, Μαθηματικό - Λέκτορα του Πανεπιστημίου Πατρών και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα στις τελευταίες εκλογές, η οποία έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό .

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport η Βιργινία Στεργίου έχει υποβάλει αίτηση υποψηφιότητας για τη Διοίκηση ενός από τα Νοσοκομεία της 5ης ΥΠΕ (Θεσσαλία - Στερεά).

Πριν από μια εβδομάδα περίπου, απέστειλε επιστολή στον Υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μέσα από την οποία εκφράζει την επιθυμία να προσφέρει τις υπηρεσίες της, αμισθί για το νοσοκομείο Λαμίας, αφού κατάγεται από τη Φθιώτιδα. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η επιστολή κοινοποιήθηκε και στο Μαξίμου στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Βιργινία Στεργίου, επιβεβαίωσε την ύπαρξη της επιστολής, χωρίς όμως να αναφερθεί σε περισσότερες λεπτομέρειες.

"Ναι, πράγματι υπήρξε μια πρόταση εκ μέρους μου και έχω ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς σχετικά μ’ αυτό. Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η σημερινή κατάσταση που βιώνει ο τόπος μας. Θεωρώ ότι η συμβολή στο επίπεδο των δυνατοτήτων του καθενός από εμάς είναι αναγκαία και η προσφορά στην πατρίδα είναι υποχρέωση όλων μας... ", είπε μεταξύ άλλων στοLamiaReport.

Αξίζει να σημειωθεί ότι διοικητής στο νοσοκομείο Λαμίας είναι ο Παναγιώτης Κουτσοπίνης, στέλεχος της ΔΗΜΑΡ και περιμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του Υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη. lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση