GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΟΥΣ «ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ»!..

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη.  www.nasostsaganelis.gr/ Παγώνει η επέμβαση στη Συρία των τριών πολεμάρχων λόγω σφοδρών αντιδράσεων ΒΑΡΙΑ ΗΤ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη. 
www.nasostsaganelis.gr/

Παγώνει η επέμβαση στη Συρία
των τριών πολεμάρχων
λόγω σφοδρών αντιδράσεων

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΚΑΜΕΡΟΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
Γιγαντώνεται η παγκόσμια κατακραυγή εναντίον ενός νέου ολέθριου πολέμου στην ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΤΕΡΗ περιοχή του κόσμου.
Ήττα – χαστούκι περίμενε χτες το ξαφνικά «νταή» βρετανό πρωθυπουργό Ντέιβιντ Κάμερον, ο οποίος προσπάθησε να αποσπάσει την έγκριση του κοινοβουλίου για επέμβαση στη Συρία, αλλά εισέπραξε ένα καθαρό «όχι». Το βρετανικό Κοινοβούλιο ψήφισε κατά της κυβερνητικής πρότασης, με 332 ψήφους κατά και 220 υπέρ, σε μια μαραθώνια συνεδρίαση.
Συγκεκριμένα, οι βρετανοί βουλευτές καταψήφισαν την κυβερνητική πρόταση που καταδικάζει «τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία στις 21 Αυγούστου 2013 από το καθεστώς» και «συμφωνεί να δοθεί από την πλευρά της διεθνούς κοινότητας μια απάντηση ανθρωπιστική, ισχυρή, η οποία θα προβλέπει, αν κριθεί απαραίτητο, στρατιωτική δράση που θα είναι νόμιμη, προσήκουσα και με στόχο να σωθούν ανθρώπινες ζωές εμποδίζοντας κάθε μελλοντική χρήση χημικών όπλων στη Συρία».
Πολλά μέσα ενημέρωσης, μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, έκαναν λόγο για μεγάλη πολιτική ήττα του Κάμερον, καθώς δεν μπόρεσε να περάσει από τη Βουλή την πρότασή του για στρατιωτική επέμβαση στη Συρία. Συνέχεια εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση