GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από καταγγελία πολίτη για ξυλοδαρμό του από ελεγκτές και οδηγό τρόλεϊ [έγγραφο]

Νέα ερωτηματικά προκαλεί υπόθεση όπου δύο ελεγκτές μαζί με τον οδηγό φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια έναν άνδρα, όταν εκείνος διαπίστωσε ...


Νέα ερωτηματικά προκαλεί υπόθεση όπου δύο ελεγκτές μαζί με τον οδηγό φέρονται να ξυλοκόπησαν άγρια έναν άνδρα, όταν εκείνος διαπίστωσε πως προσπαθούσαν να εισπράξουν πρόστιμα από αλλοδαπούς χωρίς να επιδείξουν μπλοκ βεβαίωσης παράστασης.

Οπως καταγγέλλει ο Βασίλης Καλαμβόκας, την Τετάρτη 10 Ιουλίου του 2013, επέβαινε στο τρόλεϊ 21 της γραμμής Αθήνα- Νίκαια, όταν στη στάση του στρατοπέδου Ρουφ, δύο ελεγκτές επιβιβάστηκαν στο τρόλεϊ.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο ίδιος, οι ελεγκτές εντόπισαν έναν αλλοδαπό χωρίς εισιτήριο και του ζήτησαν να πληρώσει το πρόστιμο χωρίς να επιδείξουν το μπλοκ βεβαίωσης παράβασης. Οταν συνέχισαν την ίδια πρακτική σε μια αλλοδαπή ασιατικής καταγωγής, ο κ. Καλαμβόκας υποστηρίζει πως επενέβη προκειμένου να εκδοθεί η απόδειξη παράβασης, με αποτέλεσμα οι δύο ελεγκτές να του πουν «κάνε την δουλειά σου εσύ», σε έντονο ύφος.

Τότε, όπως υποστηρίζει στην καταγγελία του, ζήτησε από τους ελεγκτές να αφήσουν τον ίδιο και την αλλοδαπή να αποβιβαστούν, ενώ την ίδια στιγμή αρκετοί από τους επιβάτες άρχισαν να διαμαρτύρονται για την συμπεριφορά των ελεγκτών. Αποτέλεσμα ήταν, ο οδηγός να αποβιβαστεί από το τρόλεϊ κλείνοντας τις πόρτες και να καλέσει την αστυνομία, παρακρατώντας παράνομα τον ίδιο και όλους τους υπόλοιπους επιβάτες, υποστηρίζει.

Στη συνέχεια της καταγγελίας, αναφέρεται πως ο κ. Καλαμβόκας πάτησε το μπουτόν κινδύνου προκειμένου να αποβιβαστεί από το τρόλεϊ με τους υπόλοιπους επιβάτες. Αποτέλεσμα ήταν όπως αναφέρει, ο οδηγός του τρόλεϊ να τον χτυπήσει και να τον ρίξει κάτω στο πεζοδρόμιο, ενώ στη συνέχεια μαζί με τους δύο ελεγκτές άρχισε να τον κλωτσά μετά μανίας στο κεφάλι.

Σε επικοινωνία που είχε το iefimerida.gr με τον κ. Καλαμβόκα, επιβεβαίωσε όχι μόνο την γνησιότητα του εγγράφου της καταγγελίας του το οποίο έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, αλλά επίσης υποστήριξε πως με το θέμα ασχολείται το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο οι ελεγκτές να συμπεριφέρθηκαν ρατσιστικά στους αλλοδαπούς.

Κάντε κλικ στ

2 σχόλια

  1. ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΑΞΕΣΤΟΙ ΒΛΑΧΟΙ
    ΧΟΙΡΟΒΟΣΚΟΙ ΓΙΝΑΤΕ ΟΔΗΓΟΙ ΚΑΙ
    ΕΛΕΓΚΤΕΣ.ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ
    ΔΙΠΛΩΜΑ.ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΔΙΚΟΥΝ ΟΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ
    ΣΤΟΥΣΕΠΙΒΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσέλαβαν εθελοντές ελεγκτές με 10% / πρόστιμο . Έστρεψαν έτσι τον ένα φτωχό εναντίον του άλλου. Βέβαια οι συγκεκριμένοι, μάλλον ήθελαν το 100% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση