GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Κ.Ν.Ε. ΣΤΟΝ ΒΑΡΝΑΒΑ‏

Ρεπορτάζ  Γιώργος Κόλλιας.  Μια πολύ όμορφη βραδιά μας προσέφεραν τα παιδιά της  Κ.Ν.Ε.  το Σάββατο 24 Αυγούστου στο  Βαρνάβα . ...

Ρεπορτάζ  Γιώργος Κόλλιας. 

Μια πολύ όμορφη βραδιά μας προσέφεραν τα παιδιά της Κ.Ν.Ε. το Σάββατο 24 Αυγούστου στο Βαρνάβα.
Στα πλαίσια του  39ου   ΦΕΣΤΙΒΑΛ  Κ.Ν.Ε.  διοργάνωσαν στο Αθλητικό Πάρκο Βρύσης στον Βαρνάβα την προφεστιβαλική τους εκδήλωση, που περιλάμβανε μια λαϊκή βραδιά, που, σε κάποιους παλιότερους, θύμισαν τα χρόνια τις νιότης μας, με τις εκδηλώσεις για τους πολίτες, που συνδύαζαν την πολιτική με την τέχνη.
Κυρίαρχο σύνθημα ήταν το  "Άλλαξε τον κόσμο, το ΄χει ανάγκη" του Μπρέχτ.
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μία σύντομη ομιλία από τον Γιάννη Βουλαρίνο, στέλεχος της Κ.Ν.Ε., κάτοικο της περιοχής και συνεχίστηκε με προβολή ενός ολιγόλεπτου βίντεο για την καπιταλιστική κρίση και τη διέξοδο που προτείνει το ΚΚΕ.
Στο καλλιτεχνικό κομμάτι της εκδήλωσης στην αρχή ακούστηκαν τραγούδια με πολιτικό στίχο από νεανικό συγκρότημα και η βραδιά κορυφώθηκε με εργατικό - λαϊκό τραγούδι.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και η διοργάνωση της εκδήλωσης άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, αλλά συνετέλεσε και στον προβληματισμό των πολιτών, κάνοντας γνωστή την πολιτική πρόταση του Κ.Κ.Ε. σε ευρύτερο ακροατήριο.
Μπράβο στα παιδιά της Κ.Ν.Ε.
Από το ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση