GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύλινα παραπήγματα για ...ασφαλέστερη πορνεία!

Τα ανέμεναν εδώ και καιρό και επιτέλους ο Δήμος της Ζυρίχης τα παρουσίασε στο κοινό. Ο λόγος για τα drive-in sex που αναμένεται να ανοίξο...

Τα ανέμεναν εδώ και καιρό και επιτέλους ο Δήμος της Ζυρίχης τα παρουσίασε στο κοινό. Ο λόγος για τα drive-in sex που αναμένεται να ανοίξουν τις πόρτες τους στις 26 Αυγούστου.
Μετά από δημοψήφισμα το περασμένο Μάρτιο οι αρχές κατασκεύασαν τα "sexbox", κάτι ξύλινα παραπήγματα σε μια ύστατη προσπάθεια να απομακρύνουν τη πορνεία από το κέντρο της πόλης
Σύμφωνα με την La Tribune de Genève, τα drive-in sex κατασκευάστηκαν στην πρώην βιομηχανική περιοχή στα δυτικά της πόλης.
Τα εν λόγω ξύλινα γκαράζ θα είναι ανοιχτά από τις επτά το απόγευμα έως τις πέντε το πρωί. Εκεί οι επισκέπτες θα μπορούν να σταθμεύσουν τα αυτοκίνητά τους και να έρθουν σε σεξουαλική επαφή με μια από τις σχεδόν σαράντα πόρνες που κάνουν "πιάτσα" στην περιοχή.

Σύμφωνα με το σχέδιο, οι υποψήφιοι "πελάτες" θα μπορούν να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στους ειδικούς χώρους κατά προτεραιότητα και να επιλέγουν με ποια θέλουν να συνευρεθούν, αντί να τις "ψωνίζουν" στο δρόμο.

Βάσει του ελβετικού ποινικού κώδικα, η πορνεία δεν είναι παράνομη, ωστόσο, συχνά οι αστυνομικές δυνάμεις δυσκολεύονται να ελέγξουν εγκλήματα που σχετίζονται με αυτή καθώς και βίαιες επιθέσεις σε ιερόδουλες.


Πηγή: La Tribune de Genève

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση