GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Φωνάζει ο κλέφτης": Πρεμιέρα στους Δελφούς

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕ...

Τη Δευτέρα 5 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η πρεμιέρα της καλοκαιρινής παραγωγής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης «ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ» του Δημ. Ψαθά στο Υπαίθριο Θέατρο Φρύνιχος των Δελφών.
Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία, ένα έργο επίκαιρο που ταιριάζει απόλυτα στην σημερινή Ελλάδα χωρίς να υποστεί καμία τροποποίηση ή προσαρμογή 55 ολόκληρα χρόνια μετά τη συγγραφή του.

Το έργο ανέβηκε σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου, σκηνικά Άσης Δημητρολοπούλου, κοστούμια Άσης Δημητρολοπούλου- Ελένης Δουνδουλάκη, φωτισμούς Στράτου Κουτράκη. Πρωταγωνιστεί η Υρώ Μανέ και μαζί της οι: Παύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Μακαλιάς, Δημήτρης Φραγκιόγλου, Σταύρος Μερμήγκης, Χρύσα Κλούβα, Μαρία Γίτσα.

Την πρεμιέρα παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων κ. Παναγιώτης Φώσκολος, φορείς του Δήμου Δελφών, εκπρόσωποι του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών, Λαμιώτες θεατρόφιλοι και πλήθος θεατών.

Στη συνέχεια ο θίασος θα ακολουθήσει το πρόγραμμα περιοδείας, που μεταξύ των άλλων σταθμών περιλαμβάνει τις μεγάλες πόλεις την Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και αναλυτικά έχει ως εξής:

Τετάρτη 7 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Χαλκίδα, Θέατρο Ορέστη Μακρή –Πάρκο Λαού

Πέμπτη 8 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Βόλος, Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Δευτέρα 12 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Καλλονή Λέσβου, Αύλειος Χώρος Δημοτικού Σχολείου

Τρίτη 13 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Μανταμάδος Λέσβου, Πολύκεντρο

Παρασκευή 16 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Αρμόλια Χίου, Πλατεία Αρμολίων

Σάββατο 17 Αυγούστου

ώρα 9.30μ.μ.

Καρδάμυλα Χίου, Ανοιχτό Θέατρο Αδαμάντιος Λεμός

Κυριακή 18 Αυγούστου

ώρα 9.00μ.μ.

Βροντάδος Χίου, Δασκαλόπετρα

Τετάρτη 21 Αυγούστου

ώρα 9.00μ.μ.

Συκιές, Ανοιχτό Θέατρο Μάνος Κατράκης

Σάββατο 31 Αυγούστου

ώρα 9.00μ.μ.

Καρπενήσι, Αμφιθέατρο Βασικής Βιβλιοθήκης

Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου

ώρα 9.00μ.μ.

Λιβαδειά, Θέατρο Κρύας

Δευτέρα 9, Τρίτη 10

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

ώρα 9.00μμ

Λαμία, Θερινό Δημοτικό Θέατρο

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

ώρα 9.00μ.μ.

Παπάγου, Κηποθέατρο



Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση