GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δύο συλλήψεις για απάτες σε βάρος ηλικιωμένων

Στον εσαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν δύο ΄Ελληνες, ηλικίας 29 και 30 ετών, που συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι στο Μαρού...

Στον εσαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών οδηγήθηκαν δύο ΄Ελληνες, ηλικίας 29 και 30 ετών, που συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι στο Μαρούσι για... απάτες σε βάρος ηλικιωμένων.

Λίγο πριν τη σύλληψή τους είχαν αποπειραθεί να εξαπατήσουν 82χρονη, με το πρόσχημα ότι ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν κατάστημα ιδιοκτησίας της.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών του Τ.Α. Αμαρουσίου οι δύο συλληφθέντες, μόνοι τους ή από κοινού με άλλους συνεργούς τους που αναζητούνται, προσέγγιζαν ηλικιωμένα άτομα και με το πρόσχημα της οφειλής συγγενικού τους προσώπου, τα εξαπατούσαν και τους αποσπούσαν χρηματικά ποσά.

Όπως εξακριβώθηκε, το τελευταίο τετράμηνο είχαν εξαπατήσει τρεις ηλικιωμένους στο Μαρούσι και τη Ραφήνα, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση