GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταζητείται η γυναίκα-τέρας που έβγαλε τα μάτια του εξάχρονου αγοριού στην Κίνα

«Μαμά γιατί όλα είναι σκοτεινά; Πότε θα ξημερώσει;». Ο εξάχρονος που δέχτηκε επίθεση, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, από αγνώστους οι ...



«Μαμά γιατί όλα είναι σκοτεινά; Πότε θα ξημερώσει;». Ο εξάχρονος που δέχτηκε επίθεση, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους, από αγνώστους οι οποίοι τον νάρκωσαν και τον τύφλωσαν ρωτάει μαρτυρικά τους γονείς του γιατί όλα είναι μαύρα και γιατί δεν έχει βγει ακόμη ο ήλιος, αποκάλυψαν την Τετάρτη οι κινεζικές εφημερίδες, καθώς η Κίνα μαθαίνει συγκλονισμένη τις λεπτομέρειες του φρικτού εγκλήματος.

Το παιδί βρέθηκε το Σάββατο από τους γονείς του, λίγη ώρα αφότου εξαφανίστηκε ενώ έπαιζε έξω από το σπίτι της οικογένειάς του, σε μια αγροτική περιοχή της επαρχίας Σανσί, στη βόρεια Κίνα. Το πρόσωπό του ήταν βουτηγμένο στα αίματα και οι απαγωγείς του, αφού τον νάρκωσαν, του είχαν βγάλει τα μάτια.

Ο μικρός νοσηλεύεται σε μια οφθαλμολογική κλινική και μέχρι τώρα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι πλέον τυφλός. «Ρωτάει γιατί είναι τόσο σκοτεινά και γιατί δεν ξημέρωσε ακόμα» είπε ένας θείος του μιλώντας στην Εφημερίδα της Νεολαίας (Πεκίνο). «Το μόνο που μπορούμε να του πούμε είναι ότι έχει τραυματιστεί στα μάτια, ότι πρέπει να παραμείνει με τους επιδέσμους στα μάτια και ότι όλα θα πάνε καλύτερα όταν βγάλουμε τους επιδέσμους. Είναι πολύ δύσκολο να του εξηγήσουμε (την αλήθεια), σου ραγίζει την καρδιά», πρόσθεσε.

Πολλά κινεζικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την Τρίτη ότι οι δράστες έβγαλαν τα μάτια του παιδιού για πουλήσουν τους κερατοειδείς σε άτομα που κάνουν παράνομες μεταμοσχεύσεις. Ωστόσο, τα μάτια του παιδιού βρέθηκαν και σύμφωνα με την αστυνομία δεν είχαν αφαιρεθεί από αυτά οι κερατοειδείς χιτώνες, γεγονός που αποκλείει κάθε πιθανότητα να σχετίζεται η απαγωγή του μικρού με εμπόριο οργάνων. Ταυτόχρονα, η υπόθεση περιπλέκεται αφού οι αρχές δεν μπορούν μέχρι στιγμής να δώσουν μια απάντηση στο ποια ήταν τα κίνητρα των δραστών.

«Ερευνούμε ακόμη το θέμα και δεν μπορούμε προς το παρόν να σχολιάσουμε ή να κάνουμε υποθέσεις για τα κίνητρα» ανέφερε ένας αστυνομικός της περιφέρειας Φενσί.

Η αστυνομία προσφέρει αμοιβή ύψους 100.000 γουάν (περίπου 12.200 ευρώ) για κάθε πληροφορία που θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό και τη σύλληψη μιας ύποπτης γυναίκας - τέρας η οποία φέρεται ότι απήγαγε το παιδί όπου και το οδήγησε σε δάσος όπου και τα έβγαλε τα μάτια.

Η τραγωδία του μικρού έχει προκαλέσει σάλο στην Κίνα και σχολιάζεται ευρέως σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπου άλλοι εκφράζουν τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια και άλλοι τον αποτροπιασμό τους. «Το καημένο το παιδί, αυτό που του συνέβη είναι χειρότερο κι από το θάνατο» σχολίασε ένας χρήστης ενώ ένας άλλος έγραψε: «Είναι τόσο φρικιαστικό που έβαλα τα κλάματα. Πώς μπόρεσε να κάνει κάτι τέτοιο αυτή η σατανική γυναίκα; Δεν έχει ούτε καρδιά, ούτε συνείδηση!»







tane.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση