GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βλέποντας από την κλειδαρότρυπα...

Σπουδαία είδηση η παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου μετά νεαρής οικονομολόγου στο Σούνιο για απόδραση συνοδευόμε...


Σπουδαία είδηση η παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου μετά νεαρής οικονομολόγου στο Σούνιο για απόδραση συνοδευόμενη με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το ξεχειλωμένο στομάχι του νεόκοπου σχετικά πολιτικού σε πλήρη ανάπτυξη. “Ζουν με πάθος τον έρωτα τους” έγραψαν οι ιστοσελίδες.

Και τι περιμένατε να κάνουν; Κορόιδα είναι; Λεφτά έχουν, τον έρωτά τους ζουν. Εμείς άφραγκοι με πονοκεφάλους είμαστε, τη δυστυχία μας ζούμε.

Ο κος Κεδίκογλου αφού διόρισε κι αυτός όπως διαβάσαμε συμβούλους στην ΕΡΤ, την έκλεισε μετά κατακεραυνώνοντάς τη ως πολιτικό παραμάγαζο! Ωραία είναι η ζωή! Κι ακόμη καλύτερη αν βρίσκεσαι στο Σούνιο.

Μάλιστα πρόσφατα έμαθα συγκεκριμένη περίπτωση συνδημότη μου που είχε -”αξιοκρατικότατα”- προσληφθεί στην ΕΡΤ επί Σαμαρά ως συνεργάτης συγκεκριμένου πολιτικού προσώπου που βολεύτηκε κι αυτό εκεί.

Τέλος πάντων. Ξέρετε πόσο κουραστικό είναι αντί να εξορθολογίζεις πραγματικά το δημόσιο να κόβεις άκριτα κεφάλια με το γιαταγάνι της τρόικας;

Χρειάζεται λοιπόν μια απόδραση στο Σούνιο. Μια ανάπαυλα. Λίγη ξεκούραση βρε αδερφέ!

Ο κος Κεδίκογλου μπορεί λοιπόν να χαϊδολογάει τη νεαρή κυρία, να φιλιέται με πάθος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, να απολαμβάνει βουτιές και γαλλικό κρασί κι εσύ ΚΟΡΟΙΔΟ Ελληνα να στριμώχνεσαι στο λεωφορείο για τη Λούτσα μπας και κάνεις κανένα μπάνιο. Αν έχεις τα σχεδόν € 3,00 που χρειάζονται για τα ναύλα.

Στην υγεία σου Σίμο!
freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση