GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Άσερ ευχαριστεί δημόσια τους ανθρώπους που έσωσαν τον γιο του από πνιγμό!

Σοκαρισμένος ακόμα, αλλά ευτυχισμένος που σώθηκε ο γιος του, είναι ο διάσημος ράπερ Άσερ ο οποίος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, μίλησε ...



Σοκαρισμένος ακόμα, αλλά ευτυχισμένος που σώθηκε ο γιος του, είναι ο διάσημος ράπερ Άσερ ο οποίος για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, μίλησε και θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που έσωσαν τη ζωή του παιδιού του.


«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θείο μου Ρένα όπως επίσης τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που δουλεύουν 24 ώρες το 24ωρο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους δύο άντρες που έσωσαν τη ζωή του γιου μου» είπε ο τραγουδιστής σε επίσημη ανακοίνωσή του και συνέχισε: «Είναι πραγματικοί ήρωες και είμαι βαθύτατα ευγνώμων απέναντί τους».

Να θυμίσουμε ότι ο 5χρονος γιος του έπαιζε στην πισίνα όταν πήγε να πάρει ένα παιχνίδι του που είχε κολλήσει στον πάτο της. Μαζί του όμως κόλλησε και ο μικρός ο οποίος δεν μπορούσε να αναπνεύσει. Χάρη στην έγκαιρη παρέμβαση του θείου του τραγουδιστή και δύο αντρών που έβγαλαν έξω από την πισίνα το παιδί, σώθηκε η ζωή του.
mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση