GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλαστικός χειρουργός δημιουργεί την γυναίκα των ονείρων του και την παντρεύεται [βίντεο]

Ήταν το 2007 όταν η Βερόνικα επισκέφτηκε το ιατρείο γνωστού γιατρού θέλοντας να κάνει πλαστική επέμβαση μετά από γέννα. Παρόλο που ζύγι...


Ήταν το 2007 όταν η Βερόνικα επισκέφτηκε το ιατρείο γνωστού γιατρού θέλοντας να κάνει πλαστική επέμβαση μετά από γέννα. Παρόλο που ζύγιζε 18 κιλά επιπλέον εκείνος διέκρινε αμέσως την «προοπτική» που είχε και της πρότεινε μια σειρά επεμβάσεων, όπως λιποαναρρόφηση στο πηγούνι, τα μπράτσα, τα πόδια και ανόρθωση οπισθίων.
Εκείνη είπε σε όλα «ναι» και αφού έγινε ένας άλλος άνθρωπος είπε «ναι» και στην πρόταση γάμου που της έκανε! «Δεν μπορούσα ούτε στα μάτια να τον κοιτάξω, ντρεπόμουν για το λόγο που είχα πάει. Ήμουν πολύ ντροπαλή», λέει η Βερόνικα, ενώ ο Μάτλοκ υποστηρίζει ότι ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά.
«Δεν με πείραζε που ήταν λίγο πιο παχουλή, απλώς ήξερα πώς θέλω να γίνει», προσθέτει.
Η ίδια μετά την τεράστια αλλαγή νιώθει σαν κινητή διαφήμιση για τον σύζυγό της με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί και μια κόρη.
Ευτυχώς η 9χρονη Ισαβέλλα ζει φυσιολογικά και οι γονείς της το μόνο που θέλουν είναι να μάθει την υγιεινή διατροφή προς το παρόν τουλάχιστον.
Πάντως και ο κ. Μάτλοκ έχει υποβληθεί σε δεκάδες πλαστικές επεμβάσεις, καθώς όπως λέει ήθελε να έχει ένα σώμα, το οποίο δεν θα μπορεί να "χτιστεί" ούτε με γυμναστική.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση