GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νέα μόδα στο Πεκίνο: Για να γλιτώσουν από τη ζέστη οι Κινέζοι ρίχνουν έναν υπνάκο στο ΙΚΕΑ [εικόνες]

Δροσιά, κρεβάτια, καναπέδες και πολλά μαξιλάρια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μία ημέρα με καύσωνα; Σύμφωνα με τους Κινέζους, αυτά είναι...


Δροσιά, κρεβάτια, καναπέδες και πολλά μαξιλάρια. Τι άλλο να ζητήσει κανείς σε μία ημέρα με καύσωνα; Σύμφωνα με τους Κινέζους, αυτά είναι αρκετά. Για αυτό η νέα μόδα στο Πεκίνο έχει μετατρέψει το ΙΚΕΑ σε ένα καθημερινό... πιτζάμα πάρτι.
Αν κάποιος ξένος επισκεφθεί το συγκεκριμένο κατάστημα μπορεί άφωνος. Γύρω του θα δει δεκάδες Κινέζους να νιώθουν σαν στο σπίτι τους κυριολεκτικά. Βγάζουν τα παπούτσια τους, ξαπλώνουν σε κρεβάτια και καναπέδες, ενώ μερικοί σκεπάζονται κιόλας! Κι όμως, έτσι αντιμετωπίζουν την καύσωνα, καταφεύγοντας στη δροσιά που προσφέρει ο κλιματισμός στο ΙΚΕΑ.
Οι περισσότεροι από αυτούς μάλιστα- που αν δεν κοιμούνται, απλά χαλαρώνουν μιλώντας με φίλους ή τρώνε- φεύγουν από το κατάστημα χωρίς να αγοράζουν κάτι. Εως τώρα η εταιρεία δεν έχει πάρει μέτρα για να σταματήσει το συγκεκριμένο περίεργο φαινόμενο, καθώς το αντιμετωπίζει σαν έμμεσο τρόπο διαφήμισης των προϊόντων της.






Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση