GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίτο πόλο ετοιμάζει ο Κουβέλης...

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου.  Σήμερα, είναι απολύτως αναγκαία η συσπείρωση όλων των προοδευτι...

Δήλωση του προέδρου της ΔΗΜΑΡ για τη συγκρότηση του προοδευτικού πόλου. 

Σήμερα, είναι απολύτως αναγκαία η συσπείρωση όλων των προοδευτικών δυνάμεων που διαφωνούν με την ασκούμενη πολιτική της δικομματικής κυβέρνησης, αλλά και το λαϊκισμό της μονομερούς καταγγελίας του μνημονίου από την αξιωματική αντιπολίτευση. Των δυνάμεων που επιδιώκουν να συγκροτήσουν και να υπηρετήσουν μια νέα πολιτική διέξοδο για τη χώρα.
Ένα πολιτικό πόλο διευρυμένο, που θα διατυπώσει μία πολιτική πρόταση που θα εμπνεύσει και θα πείσει την κοινωνία για μία νέα πορεία εντός της Ευρωπαϊκής Ένωση , με δημοκρατία και κοινωνική συνοχή.
Με βασικούς άξονές της τη σύνδεση της δημοσιονομικής προσαρμογής με την ανάπτυξη και προώθηση ενός νέου προτύπου παραγωγικής ανασυγκρότησης. Με εξυγίανση του πολιτικού συστήματος, ριζική μεταρρύθμιση του κράτους και της δημόσιας διοίκησης , καθώς και αναβάθμιση της αυτοδιοίκησης.
Η συσπείρωση αυτή αφορά όλες τις δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού, της σοσιαλδημοκρατίας, της πολιτικής οικολογίας, των νέων κοινωνικών κινημάτων.
Αυτός, ο τρίτος πόλος, θέλουμε να λάβει πολιτικά και οργανωτικά χαρακτηριστικά παράταξης, ώστε να διασφαλίζεται η ουσιαστική συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικής και την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών.
Ο τρίτος πόλος φιλοδοξούμε να γίνει μια ελκυστική πρόταση εξουσίας η οποία:
θα καθορίσει τη νέα πορεία της χώρας.
θα αξιοποιήσει την εκλογική δύναμη που θα αποκτήσει για να λειτουργήσει ως σταθεροποιητικός παράγοντας για την κυβερνησιμότητα της χώρας, ανατρέποντας τις διλημματικές επιλογές του νέου διπολισμού.
30 / 08 / 13

4 σχόλια

  1. Άσε μας ρε μπαρμπαφώτη. Όταν είδες τα σκούρα, ... το έβαλες στα πόδια και κρύφτηκες στη φωλιά της ασφάλειας, της άρνησης, του όχι, δηλαδή στο γνωστό λαγούμι της Αριστεράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την δημιουργία του τρίτου κώλου εννοεί τέτοια "πολιτική" πουστάρα που είναι.
    Μπαρμπα Φώφη την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη κανείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οργή στους πολίτες. Ατελείωτες ουρές σε εφορίες και τράπεζες για τους φόρους ακινήτων. Μας έκαναν Σοβιετική Ένωση, με ατελείωτες ουρές σε ΔΕΗ, εφορία, τράπεζες, χαράτσια στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία ( ουσιαστικά έχουμε δήμευση περιουσιών, έμμεση )η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και όχι οι κακοί κομμουνισταί, όπως μας φόβιζαν και τους ψηφίζαμε ! Άφησαν χωρίς δουλειά τους νέους, απολύσεις, φόρους και χαράτσια, μόνο αυτοί περνάνε ζωή και κότα σε κότερα και πολυτελή ξενοδοχεία. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας κατέστρεψαν και οι μόνοι ψηφοφόροι που τους έχουν απομείνει είναι κάτι κομματόσκυλα και ηλικιωμένοι άνω των 65 ετών και οι φοροφυγάδες που τρώνε με χρυσά κουτάλια και όσοι έχουν μαύρα ή άσπρα λεφτά στο εξωτερικό. Έτσι, πολύ απλά ο Σύριζα θα πάρει πάνω από 35%, η Χρυσή Αυγή 25% και οι ΑΝΕΛ του Καμμένου- Δημαρά- Μαριά θα πιάσουν 15% και άνω. Ο ελληνικός λαός δεν ξεχνά. Το μαύρισμα στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ θα είναι τρομακτικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση