GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο βίαιος πατέρας, ο θάνατός του και οι εφιάλτες γνωστής ηθοποιού

Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και βίαιος. Η μητέρα της τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Εκείνο το βράδυ ο άνδρα...


Ο πατέρας της ήταν αλκοολικός και βίαιος. Η μητέρα της τον πυροβόλησε και τον σκότωσε ενώ βρισκόταν σε αυτοάμυνα. Εκείνο το βράδυ ο άνδρας πυροβόλησε ακόμη και την κόρη του, οπότε η μητέρα απλώς πήρε τον νόμο στα χέρια της για να σώσει το παιδί της.

Η ίδια ήταν πολύ μικρή τότε και τα τραύματα από το περιστατικό αυτό έχουν μείνει ακόμα και σήμερα ανοιχτά. Ο λόγος για την Charlize Theron η οποία είχε δηλώσει: «Όλα άλλαξαν για εμένα τη μέρα που σκοτώθηκε ο πατέρας μου. Πριν από χρόνια προσπαθούσα να τα καλύψω όλα και έλεγα ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τώρα πια συμφιλιώθηκα και προχώρησα. Αυτό συνέβη πριν από πολλά χρόνια στη ζωή μου, τα συναισθήματα και ο πόνος δεν παρέμειναν σ' εκείνη τη στιγμή».

Η ηθοποιός αυτό τον καιρό πρωταγωνιστεί σε μια ταινία στην οποία μια κοπέλα παρακολούθησε τη δολοφονία των αδερφών και της μητέρας της, ενώ εκείνη καταφέρνει να διαφύγει. Σύμφωνα με το NationalEnquirer η Charlizeέχει εφιάλτες εξαιτίας του απαιτητικού της ρόλου, καθώς: «η Charlize θεωρεί ότι η ταινία της προκαλεί πρόβλημα αλλά είναι κατά έναν τρόπο εξαγνιστική, επειδή της φέρνει πολλές σκοτεινές αναμνήσεις που εδώ και καιρό είχε απωθήσει».
gossiptv

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση