GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτη γκάφα των Βρετανών: Εκαναν καταδίωξη «τρομοκρατών» στον Τάμεση και συνέλαβαν τον... Τομ Κρουζ [εικόνες]

Χοντρό χουνέρι έπαθε η βρετανική αστυνομία, καθώς, όταν ειδοποιήθηκε από «ευσυνείδητο» πολίτη πως υπάρχει μια ομάδα τεσσάρων πάνοπλων α...


Χοντρό χουνέρι έπαθε η βρετανική αστυνομία, καθώς, όταν ειδοποιήθηκε από «ευσυνείδητο» πολίτη πως υπάρχει μια ομάδα τεσσάρων πάνοπλων ανθρώπων μέσα σε πλοίο στο Λονδίνου, ξεκίνησε μεγάλη κινητοποίηση για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Ωστόσο, οι άνθρωποι που πήγε να συλλάβει ήταν ο Τομ Κρουζ, η Αντζελίνα Τζολί, Ντάνιελ Κρέγκ και ο Αρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Για την ακρίβεια δεν ήταν καν αυτοί, αλλά κάποιοι ηθοποιοί που προσπαθούσαν να τους παραστήσουν σε γνωστούς ρόλους.

Ολα ξεκίνησαν όταν ένας πολίτης ειδοποίησε την αστυνομία πως υπάρχουν ένοπλοι μέσα στο πλοίο που έπλεε στον Τάμεση.

Αμέσως οι βρετανικές αρχές πήραν το περιστατικό στα σοβαρά φοβούμενοι ένα νέο αιματηρό περιστατικό και βρέθηκαν άμεσα να καταδιώκουν μέσα στο ποτάμι το πλεούμενο.

Οταν πλησίασαν αντιλήφθηκαν την μεγαλειώδη γκάφα, καθώς, οι ένοπλοι ήταν ηθοποιοί σωσίες των διάσημων σταρ του Χόλιγουντ που έπαιρναν μέρος σε ένα διαφημιστικό για τα νέα γρήγορα ταχύπλοα γνωστής εταιρείας.

Επειτα από τις απαραίτητες συστάσεις στους συντελεστές του διαφημιστικού οι αστυνομικοί αποχώρησαν χωρίς να γίνουν συλλήψεις, ενώ ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις αρχές τόνισε «Δεν είναι και πολύ συνηθισμένο να πηγαίνεις να πάρεις καφέ και να βλέπεις έναν άνδρα α κρατάει ένα αυτόματο AR-15».

Είναι, πάντως, το δεύτερο περιστατικό όπου οι βρετανικές αρχές «μπερδεύονται» καθώς στις αρχές Αυγούστου όρμησαν σε ένα κινηματογραφικό πλατώ, καθώς υπήρξε καταγγελία για πραγματικούς πυροβολισμούς.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση