GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι γράφουν τα σημερινά πρωτοσέλιδα

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Λεπτή κόκκινη γραμμή Η εφημερίδα γράφει ότι "ο τραγικός θάνατος του 19χρονου, που δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο 1,20 ευ...

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: Λεπτή κόκκινη γραμμή
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο τραγικός θάνατος του 19χρονου, που δεν είχε να πληρώσει εισιτήριο 1,20 ευρώ, προκαλεί νέες εντάσεις και προβληματισμούς... Οι δύο διαφορετικές εκδοχές από τον ελεγκτή και τον πατέρα του θύματος για την «κακιά στιγμή» με το τρόλεϊ στο Περιστέρι".

ΕΘΝΟΣ: Παγκόσμιος φόβος για την Αίγυπτο

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "με αγωνία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητα το λουτρό αίματος στην Αίγυπτο. Η διαγραφόμενη έκρηξη μιας καταστροφικής εμφύλιας σύγκρουσης συνιστά απειλή γενικότερης αποσταθεροποίησης".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Συρρίκνωση της Ελλάδας κάτω απ΄τη Λαμία
Σύμφωνα με την εφημερίδα "ομιλούμε πάντοτε έγκαιρα. Εστω και αν κάποιες φορές οι αλήθειες που λέμε (διότι έχουμε μάθει να λάμε μόνο την αλήθεια!) πικραίνουν ακόμα και τα πλέον αγαπημένα μας πρόσωπα...".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Οι τελικές εκτιμήσεις για τις βάσεις στα ΑΕΙ
Η εφημερίδα γράφει ότι "ανάποδα μετρούν οι υποψήφιοι για την ανακοίνωση των βάσεων, καθώς μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα αναμένεται να γίνει η ανακοίνωσή τους. Οι υποψήφιοι τα βρήκαν σκούρα στις φετινές εξετάσεις με τις τελευταίες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για βουτιά σε μερικές περιπτώσεις ακόμα και 1.000 μορίων κάτω σε σχέση με πέρσι".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Εγκλημα απανθρωπιάς
Σύμφωνα με την εφημερίδα "πραγματογνωμοσύνη για το πώς άνοιξαν οι πόρτες στο μοιραίο τρόλεϊ διέταξε η Εισαγγελία. Ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης, ο Buzz, ο αγαθός γίγαντας για τους φίλους του, δεν γυρίζει πίσω. Επειδή δεν είχε ή, έστω, επειδή δεν πλήρωσε το κόμιστρο του 1,2 ευρώ. Ματαίως φώναζαν οι επιβάτες, ζητώντας να πληρώσουν αυτοί το τίμημα. Ο ελεγκτής και ο οδηγός ήταν ανένδοτοι. Οι παθογένειες του συστήματος και η συμπεριφορά των εργολάβων των ελέγχων, που αμείβονται με το 50% των προστίμων".

ΕΣΤΙΑ: «Πλυντήριο» μαύρου χρήματο
Η εφημερίδα τονίζει ότι "το προχθεσινό κύριο άρθρο της «Εστίας» με τον τίτλο «Το μαύρο χρήμα τρώει το άσπρο» προεκάλεσε αίσθηση. Το άρθρο ανεφέρετο στις δραματικές επιπτώσεις που έχει στην κοινωνία μας η υπερφορολόγησις των ακινήτων, αφού εξαναγκάζει τους ιδιοκτήτες τους να τα εκποιούν όσο-όσο για να εκπληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις. Υπάρχει όμως και ένα πρόσθετο σκανδαλώδες στοιχείο που συμβάλλει στην λειτουργία της κτηματαγοράς ως «πλυντηρίου» μαύρου χρήματος. Πρόκειται για την αναστολή του «πόθεν έσχες» για την αγορά ακινήτων μέχρι την 31η Δεκεμβρίου 2013".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: Το τρόλεϊ του τρόμου
Η εφημερίδα γράφει ότι "ο πρόωρος και άδικος χαμός ενός νέου ανθρώπου επειδή δεν ακύρωσε ένα εισιτήριο αξίας 1,20 ευρώ εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη, ενώ εγείρει πλήθος ερωτήματα για τον τρόπο που δρουν -με πρόσχημα την πάταξη της λαθρεπιβίβασης- οι «κυνηγοί κεφαλών» εθελοντές ελεγκτές, έχοντας κίνητρο το πριμ 40% που καρπώνονται από τα πρόστιμα που κόβουν".

ΤΑ ΝΕΑ: Αραβικός Χειμώνας με λουτρό αίματος
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "στην άβυσσο του εμφυλίου πολέμου βυθίζεται η Αίγυπτος έπειτα από τη βίαιη διάλυση των καθιστικών διαδηλώσεων των ισλαμιστών οπαδών του ανατραπέντος προέδρου Μόρσι, την Τετάρτη. Η επέμβαση της Αστυνομίας είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν εκατοντάδες άνθρωποι -638 σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, 2.000 σύμφωνα με τις καταγγελίες της Μουσουλμανικής Αδελφότητας- ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τις 3.500".

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση