GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γάμος καθυστέρησε γιατί η νύφη γεννούσε κατά τη διάρκεια της τελετής!

Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από λίγο καιρό στην περιοχή Ιμάρα Νταίμα στο Ναϊρόμπι της Κένυας καθώς η νύφη, την ώρα που ξεκίνησ...



Μία απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε πριν από λίγο καιρό στην περιοχή Ιμάρα Νταίμα στο Ναϊρόμπι της Κένυας καθώς η νύφη, την ώρα που ξεκίνησε η τελετή του γάμου της με τον άντρα της ζωής της, άρχισε να έχει πόνους τοκετού!


Η ίδια δεν θέλησε να αναβληθεί ο γάμος ώστε να γεννήσει με την ηρεμία της, καθώς θεώρησε πως ήταν ευλογία από τον Θεό που το παιδί της ερχόταν τη συγκεκριμένη στιγμή.

Έτσι, η τελετή συνεχίστηκε κανονικά, διακόπηκε καθώς έπρεπε να γεννήσει η γυναίκα και όταν τελικά ήρθε το μωρό στον κόσμο, το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Όσο για το γαμήλιο γλέντι; Η νύφη συνεχώς θήλαζε το μωρό της, αλλά συγχρόνως δήλωνε και τρισευτυχισμένη που είχαν συμβεί όλα αυτά σε εκείνη... Δείτε το βίντεο που ακολουθεί με την απίθανη αυτή ιστορία.





mothersblog

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση