GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν ξέρω ούτε τη Διβάνη, ούτε το Χωμενίδη, ούτε τον Τατσόπουλο. Πειράζει;

του Στρατή Μαζίδη.  Έγραψε στο facebook της η Λένα Διβάνη! Τι λε ρε παιδί μου; Δδέχθηκε τα πυρά των χρηστών! Ξανά μανά τι λε ρε παιδί μο...

του Στρατή Μαζίδη. 

Έγραψε στο facebook της η Λένα Διβάνη! Τι λε ρε παιδί μου; Δδέχθηκε τα πυρά των χρηστών! Ξανά μανά τι λε ρε παιδί μου; Της απήντησε από το δικό της facebook η βουλευτής Κανελοπούλου που έπαιζε με τον Περζικιανίδη στο Mega, κάλυψαν την πρώτη κάποιος Χωμενίδης και ένας Τατσόπουλος. Πσσσσς!
Ουαου! Μη με βρίσετε, αλλά πειράζει που δεν ξέρω κανέναν τους;
Εντάξει, ψέματα λέω, τον Τατσόπουλο τον ήξερα. Βασικά τον έμαθα από όταν άφηνε υπονοούμενα για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του στρατηγού Κολοκοτρώνη. Κι ύστερα όταν γκάριζε μέσα στο πρόσωπο του Σταυρίδη στο Focus λέγοντας μας ότι έχει γράψει 17 βιβλία.
Το Χωμενίδη δεν τον γνωρίζω.
Τη Διβάνη ούτε. Το Διβάνη που έχει το Κάραβελ, ναι. Ονομαστικά εννοώ, μη μου ζητάτε χάρες.
Βασικά μου κάνει εντύπωση πως δηλώσεις του τίποτα από το πουθενά μετατρέπονται σε ειδήσεις και πεδίο προβολής για τρίτους που σαν μαχητικά εποφθαλμιούν να πάρουν θέση ανάλογα με το πως θα κρίνουν ότι τους εξυπηρετεί.
Τι να κάνουμε κε Τατσόπουλε, είμαστε όλοι κακοί και τα βάλαμε με την έτερη αριστερίζουσα. Μας έμεινε κουσούρι από όταν πήγαμε μαζί σου όντας στο τμήμα της μισής Αθήνας.
Σε κάθε περίπτωση δε φαντάζομαι ότι πειράζει που δε τους ξέρω. Γνωρίζω όσους μου έμαθαν στο σχολείο. Τον Παπαδιαμάντη, τον Καβάφη, τον Παλαμά, το Σολωμό (το Διονύσιο εννοώ, όχι τον καπνιστό που ξέρουν οι σαλονάτοι αριστερίζοντες), το Σεφέρη, τον Ελύτη και μου είναι αρκετοί.
Γνωρίζω όμως και το Θανάση. Όχι το παιδί που έχασε τη ζωή του και έσπευσαν κάποιοι να ασελγήσουν πάνω του. Αλλά τον κάθε Θανάση και Αθανασία που για χρόνια στοιβαζόμασταν μαζί σαν τις σαρδέλλες στα λεωφορεία και τα τρένα για να φτάσουμε ο καθένας στον προορισμό του.
Τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους δηλαδή. Αυτούς ναι, θα πείραζε αν δεν τους ήξερα!

1 σχόλιο

  1. KAΛYTERA ΔΕΝ ΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΙ
    ΨΥΧΙΚΑ ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση