GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ στην πλατεία Συντάγματος [εικόνες]

Στην Αθήνα για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, βρίσκεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εδώ που την εντόπισε ο παπαράτσι εβ...


Στην Αθήνα για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ, βρίσκεται η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ. Εδώ που την εντόπισε ο παπαράτσι εβδομαδιαίου περιοδικού.
Έξω από την Μεγάλη Βρετανία φωτογράφησε το ΟΚ την πάλαι ποτέ πρωταγωνίστρια του Sex and the City που βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ.
Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα η 48χρονη σταρ έφθασε στο Ελ. Βενιζέλος με πτήση από το Παρίσι την Παρασκευή 9 Αυγούστου και θα περάσει αρκετές μέρες εδώ. Άλλωστε η τηλεοπτική Κάρι έχει εκφράσει πολλές φορές την αγάπη της για την Ελλάδα και την κουλτούρα της.

Όπως πάντα το πρώτο πράγμα που έτρεξαν να τσεκάρουν όλοι είναι τι παπούτσια φορούσε. Τα οποία εννοείται πως δεν είχαν καμία σχέση με τα ψηλοτάκουνα που φορούσε επί 10 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση