GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι συνεργατικές τράπεζες κρίθηκαν βιώσιμες από την τρόικα

«Οι συνεργατικές τράπεζες είναι βιώσιμες. Η τρόικα έκρινε βιώσιμο τον συνεργατισμό». Τα ανωτέρω αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η Κεντ...

«Οι συνεργατικές τράπεζες είναι βιώσιμες. Η τρόικα έκρινε βιώσιμο τον συνεργατισμό». Τα ανωτέρω αναφέρει σε επίσημη ανακοίνωσή της η Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τις ανησυχίες που προκλήθηκαν από το ύψος των μη εξυπηρετούμενων δανείων που παρουσιάζουν ορισμένες συνεργατικές τράπεζες.
«Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου σε σχέση με τα στοιχεία που δόθηκαν στην κοινοβουλευτική επιτροπή εμπορίου για το συνεργατισμό, διευκρινίζει ότι ο σκοπός παροχής τους ήταν για να καταδειχτούν οι λόγοι για τους οποίους ο συνεργατισμός χρειάστηκε ανακεφαλαιοποίηση και όχι για να προκληθεί οποιαδήποτε ανησυχία», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου, σύμφωνα με το Stockwatch.
«Η Κεντρική Τράπεζα της Κύπρου επαναλαμβάνει ότι ο συνεργατισμός κρίθηκε βιώσιμος από τους δανειστές μας και είναι για το λόγο αυτό που προχωρεί η ανακεφαλαιοποίηση και αναδιάρθρωση του», σημειώνεται επίσης στην ίδια ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση